Блогерка з Києва назвала "маячнею" репетиції військового параду в Києві

21 серпня 2021, 08:13оновлено 21 серпня 2021, 10:42
Дівчину не влаштувало те, що в Києві перекрили вулиці. 20 серпня вона потрапила у затор, це і стало приводом для обурення.
Блогерка з Києва назвала 'маячнею' репетиції військового параду в Києві
Анна Бондаренко вже закрила свій аккаунт в соцмережі / скріншот

Ще одна блогерка відзначилася черговою неадекватною заявою. Мешканка Києва Ганна Бондаренко опублікувала в соцмережі Instagram провокаційну сторіс, назвавши репетицію військового параду до 30-річчя Незалежності України "маячнею".

Дівчину не влаштувало те, що в Києві перекрили вулиці. 20 серпня вона потрапила в пробку, це і стало приводом для обурення.

"Ось це, звичайно, підстава просто... Скажіть, кому потрібен цей парад з такими заторами? Явно не людям, які живуть в Києві", – спочатку зі сміхом сказала Бондаренко.

відео дня

Потім вона показала кадри з військовою технікою і додала: "Ось заради цього весь Київ стоїть у заторах. Просто маячня".

Блогерка вже закрила свой аккаунт в соцмережі. Мабуть, побоялася жорсткої критики. Але небайдужі встигли поширити відео в інтернеті.

Блогерка з Києва назвала 'маячнею' репетиції військового параду в Києві

Зазначимо, у Бондаренко по сто тисяч підписників в Instagram і Tik Tok. Раніше дівчина публікувала кадри своїх поїздок Києвом на мотоциклі та відверті фотографії.

Блогерка з Києва назвала 'маячнею' репетиції військового параду в Києві
Скріншот з Tik Tok Ганни Бондаренко

Як повідомляв Главред, в середу, 18 серпня, в столиці пройшла репетиція військового параду до Дня Незалежності України. Під час репетиції українські військовослужбовці хором виконали відому пісню-слоган "Путін-х*йло!".

20 серпня військові ЗСУ знову хором "передали привіт" президенту Росії та заспівали рядки з відомої кричалки футбольних уболівальників.

Тим часом у Росії гостро відреагували на виконання військовими ЗСУ кричалки про Путіни. Зокрема, кремлівська пропагандистка Ольга Скабеева після виконання українськими військовослужбовцями хіта "Путін - ху*ло" назвала їх "Талібаном".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти