БФ "Куємо Перемогу Разом" передав військовим допомогу на понад 1 мільйон гривень

24 жовтня 2024, 15:42
11
БФ 'Куємо Перемогу Разом' передав військовим допомогу на понад 1 мільйон гривень

З початку року благодійний фонд "Куємо перемогу разом" надав допомогу Збройним силам України на понад 1 мільйон гривень.

Про це повідомляють у фонді на свої соціальних мережах

"Черговий воєнний 2024 рік став випробуванням не лише для нашої держави, а й для кожного українця. Війна заставляє нас всіх об’єднуватися в допомозі нашим військовим та постраждалим від війни. Благодійний фонд "Куємо перемогу разом", зокрема його засновники Василь Костюк та Любомир Тхір, здійснює допомогу українським військовим з початку повномасштабного вторгнення. Тільки з початку 2024 року, фонд надав допомоги в понад 1 мільйон гривень" - йдеться в повідомленні фонду.

відео дня

"Серед обладнання яке фонд закуповує, це сучасні супутникові термінали Starlink, які забезпечують нашим воїнам стабільним зв'язком, що є життєво важливим для координації дій та отримання оперативної інформації. Також постійно працюємо над забезпечення війська тепловізорами, автомобілями, дронами, fpv-дронами, та іншими допоміжними засобами" - зазначають у повідомленні.

Крім розвитку та підтримки міліарного напрямку, у фонді заявляють, що розвивають цивільний напрямок допомоги постраждалим громадянам та громадам під час війни. Мова йде саме про громади які знаходяться в максимально близькій відстані від лінії бойового зіткнення, де люди які залишились там страждають від ведення бойових дій.

"Фонд регулярно звітує про свою діяльність в наших соціальних мережах у фейсбук та інстаграм, публікуючи детальні звіти про передачу майна безпосередньо нашим захисникам. Команда фонду оперативно реагує на запити військових частин та безпосередньо солдат. Фонд співпрацює з іншими благодійними організаціями, волонтерами та бізнесом, об'єднуючи зусилля для досягнення спільної мети" - наголошують у фонді.

"Засновниками фонду являється благодійники Василь Костюк та Любомир Тхір, які з початку вторгнення допомагають фронту, тим самим наближаючи перемогу. За їх словами, кожен робить те, що може робити, а життя поставить кожному оцінку" - підсумовують у фонді.

У фонді "Куємо перемогу разом" дякують кожному, хто долучається до підтримки наших захисників. Вклад кожного наближає нашу перемогу!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти