Без кишечника, шлунка та інших органів: з'явилися моторошні подробиці про смерть хірурга з Тернополя

18 жовтня 2021, 15:33
Чоловікові вирізали органи, щоб приховати лікарську помилку.
Без кишечника, шлунка та інших органів: з'явилися моторошні подробиці про смерть хірурга з Тернополя
Олег Бенца помер у рідній лікарні / ТСН

Минулого року в Тернополі помер 38-річний хірург і військовослужбовець Олег Бенца з Тернополя рік тому. Тепер з'ясувалося, від чого насправді помер медик. Однак для цього матері чоловіка довелося домогтися ексгумації його тіла.

Як йдеться в сюжеті ТСН, жінка не вірила в те, що її син помер, "тому що так буває". У підсумку з'ясувалося, що вона була права. Хірурга залікували до смерті, а для того, щоб приховати сліди злочину з його тіла вирізали органи.

"Він пішов пішки за смертю до них...",- розповіла Анна Бенца.

Бенцу поставили діагноз - гострий панкреатит. Він прийшов до лікарні в п'ятницю, але йому ставало все гірше.

"Жодне КТ, жодне УЗД ми тобі робити не будемо, тому що це п'ятниця, субота, неділя, ніхто з тобою не буде возитися", – додала вбита горем мати.

За її словами, синові ввели протипоказаний препарат і вже в понеділок його не стало.

"Чоловік помирає в лікарні, де є все, щоб врятувати його життя. Дивно те, що заяву на відмову від розтину, з релігійних причин, пише двоюрідний брат, нібито на прохання матері. А мати, яка живе в Сполучених Штатах, встигає приїхати на похорон сина. І вимагає пояснень лікарів і розтину тіла. Їй відмовляють, а медичної карти сина не віддають. Все дуже дивно", - з'ясували журналісти.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею "лікарська помилка".

"За результатами проведення першої судово-медичної експертизи були встановлені окремі порушення у лікарів", - розповів керівник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Ексгумація тіла чоловіка показала, що його діафрагма зі слідами втручання, а кишечника, шлунка, підшлункової залози, селезінки, частини печінки просто немає.

До слова, це саме ті органи, які вражає панкреатит.

Нагадаємо, у Росії спортсменка вбила підлітка. Марія Корнєєва здійснювала окультний ритуал. Вона вирізала на спині у хлопчика пентаграму від чого він і помер.

Також раніше в Ізмаїльському районі Одеської області жінка вдарила знайомого каменем по голові і позбулася тіла, скинувши його в канал. Труп випадково виявили місцеві жителі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти