В Одеській області жінка вбила знайомого і кинула тіло в канал

14 жовтня 2021, 20:25
Тепер їй загрожує 15 років в'язниці.
В Одеській області жінка вбила знайомого і кинула тіло в канал
Жінка вдарила знайомого каменем / НПУ

Моторошне вбивство в Ізмаїльському районі Одеської області. Там жінка вдарила знайомого каменем по голові і позбулася тіла, скинувши його в канал. Труп випадково виявили місцеві жителі.

Як повідомляє пресслужба поліції Одеської області, між убитим і правопорушницею сталася сварка. Пара розпивала алкогольні напої на дачі у жінки. Раптово остання схопила камінь і вдарила 36-річного чоловіка по голові. Травма виявилася несумісною з життям. Коли вона зрозуміла, що знайомий мертвий вирішила кинути тіло в канал неподалік, щоб приховати злочин.

Затриманій вже оголосили підозру за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує 15 років в'язниці.

відео дня
В Одеській області жінка вбила знайомого і кинула тіло в канал

Нагадаємо, у Росії спортсменка вбила підлітка. Марія Корнєєва здійснювала окультний ритуал. Вона вирізала на спині у хлопчика пентаграму від чого він і помер.

Також раніше громадянин України, затриманий поліцією в Польщі, зізнався у вбивстві свого семирічного сина і замахи на життя дружини. 27-річний українець Дмитро Т. заявив, що, б'ючи ножем 7-річного сина Максима і дружину Анастасію, "він хотів захистити сім'ю від чогось ще гірше".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти