Потужна "бавовна" на Херсонщині: ЗСУ влупили по ворожих базах і складах з боєприпасами

27 серпня 2022, 23:59
Вибухи пролунали на ворожих складах у Новій Каховці та Любимівці, а також на базі окупантів у Херсоні.
Потужна 'бавовна' на Херсонщині: ЗСУ влупили по ворожих базах і складах з боєприпасами
На Херсонщині ЗСУ знищили ворожі склади з боєприпасами / Колаж фото Вікіпедія, Людмила Денісова

На Херсонщині окупанти в паніці через нові вибухи. ЗСУ влучили у склади боєприпасів та у місця розташування ворожої техніки у Новій Каховці та Любимівцях. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

"Херсон, палають склади БК. Бавовна на території зони, де ра**исти влаштували склад БК та техніки. А ще – у Новій Каховці та Любимівці влучання в техніку орків", – йдеться у повідомленні.

Вибухи пролунали й поблизу виправної колонії №90 у Херсоні. У кількох будівлях повилітали шибки. Там окупанти влаштували свою базу з військовою технікою. Ймовірно, на території колонії були також боєприпаси, які почали детонувати після удару.

"Херсонці повідомляють про сильну пожежу в промзоні", — повідомляє місцеве видання Мост.

За даними видання, окупанти змушують ув'язнених ремонтувати їхню понівечену техніку.

Один з найвідоміших російських пропагандистів Соловйов повідомляв про те, що українські захисники знищили російський склад боєприпасів у Новій Каховці. За його даними, внаслідок вибухів було знищено багато російських ракет.

пост Соловьева
У Новій Каховці вибухнув склад з боєприпасами окупантів / Скріншот

Нагадаємо, що українські воїни лише цього тижня знищили на півдні України 7 складів з боєприпасами російських загарбників. Противники тепер намагаються розміщувати невеликі склади у різних місцях, проте заховатися від пильного ока бійців ЗСУ їм не вдається.

Раніше в Міноборони України заявили, що понад 20 одиниць далекобійних систем реактивного залпового вогню, серед яких передані Заходом HIMARS, M270 і MARS, в бойовому строю. Ракетні системи допомогли ЗСУ розтрощити як мінімум 50 військових складів окупантів. Ситуація, вочевидь, не сходиться з "інформацією" пропагандистів РФ, які віщають про, мовляв, "знищення HIMARS".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти