Арестович розповів, як ЗСУ "дають прикурити" окупантам в районі Ізюма

20 квітня 2022, 16:47
808
Олексій Арестович зазначив, що основний напрямок зусиль окупантів зараз зосереджено не тільки на Донбасі, а й прямо в районі Ізюму.
Арестович
Олексій Арестович / УНІАН

Окупанти намагаються атакувати українські позиції у районі Ізюму Харківської області, але у них не виходить. Про це повідомив радник керівника офісу президента Андрія Єрмака Олексій Арестович.

"У Харківській області йдуть бої і Генштаб України заявляє про кілька звільнених населених пунктів. Тобто там ми тихенько, тактовно, але наступаємо", - сказав він під час чергового брифінгу.

Арестович зазначив, що основний напрямок зусиль окупантів зараз зосереджено не тільки на Донбасі, а й прямо в районі Ізюму.

"Там вони зосередили свої війська. Там вони намагаються просуватися. Але марно, у них поки не виходить. Хоча анонсований ними страшний наступ триває вже третю добу", - підкреслив він.

читайте такожУ Харкові орки знищили гуманітарну кухню, є постраждалі-CNN

Нагадаємо, раніше колега Арестовича, інший радник керівника офісу президента Михайло Подоляк сказав, що російські окупанти в даний момент розглядають Донбас в якості головного напрямку свого наступу.

Тим не менш, серйозні бойові зіткнення очікуються не тільки на Донбасі, але і в Харкові, а також на харківському напрямку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти