Арестович назвав українців "вівцями", "лакеями" та "ідіотами-шаріковими"

28 січня 2021, 09:46
Радник глави Офісу президента жорстко "пройшовся" по українцях, які жартують над українською владою.
Арестович
Арестович жорстко пройшовся по українцях / УНІАН

Радник з інформаційної політики української делегації в ТКГ Олексій Арестович жорстко розкритикував українців, які жартують над українською владою.

Зокрема, він назвав таких громадян "розчаруванням року", "вівцями" та "лакеями". Про це Арестович написав у Facebook.

"Ви поводитеся, як вівці, розп'яті на обробній дошці ... вам здається, що вас багато. Що ви вільні. Що ви тут, типу, живете у вільній країні, на відміну від росіян з йоржиками, і вже що-що, а вищий суспільний привілей – сміятися над владою – у вас не відняти", – написав радник глави Офісу президента.

відео дня

Арестович вважає, що "у нас немає нічого спільного, крім влади", а, українці, які жартують над владою, самі нічого не мають і не вирішують.

"Ви глузуєте, тому, що нічого не вирішуєте. Тому, що вам більше нічого не залишається. Ні волі, ні рішень, ні дії. Лише терпіти те, що там, нагорі, в черговий раз придумають. Ви демонструєте ритуальне презирство, а воно завжди виходить зі страху, якщо направлено знизу вгору. Людина, яка поважає себе, завжди поважає і систему, в якій взялася жити і діяти", - написав він.

"Не треба поводитися як лакеї. Це російський громадський архетип", - додав Арестович.

Радник глави Офісу президента вважає, що потрібно прийняти і підтримати українську владу.

"Підтримуючи владу, захищаючи владу, ви стаєте владою, її частиною. Починаєте впливати і направляти: індивідуально, колективно, за здібностями (...) ви можете скільки завгодно не любити Зеленського персонально. Але не можна чіпати українського Президента", - зазначив він.

За його словами, ступінь здатності влади здійснити реформи безпосередньо залежить від підтримки народу.

"А ви що робите, бажаючи реформ? Мемчиками обмінюєтеся? Зеленського з Подоляком висміюєте? Вітаю вас: ви поводитеся як ідіоти-шарікови, яким професор Преображенський бажав лупити себе по потилиці в пошуках ворогів", - написав Арестович.

За його словами, українська влада не може бути для України злочинною.

"Злочинними можуть бути лише дії конкретних осіб на конкретних посадах", - резюмував радник глави ОП.

Цей пост викликав неоднозначну реакцію в соцмережі: хтось його підтримав, а частина користувачів була обурена та піддала критиці самого Арестовича.

"А ви, звичайно ж, не розчарування року. Людина, яка роками створювала свою репутацію, завжди стежила за своїми словами, одразу все це втратила, ставши частиною влади. І адже справа не в самому факті приходу у владу, а в тому як ви, ставши людиною при владі, зрадили самому собі", - написав Богдан Матвійчук.

Арестович назвав українців 'вівцями', 'лакеями' та 'ідіотами-шаріковими'

"Ну так, попередню владу і президента можна було зневажати, ржати над ними і т. ін. А над теперішньою ніт??? Самі навчили, самі і вкушайте! Закон бумеранга ніхто не відміняв!", - зазначив Павло Казан.

Арестович назвав українців 'вівцями', 'лакеями' та 'ідіотами-шаріковими'

"Так, Олексію, давайте спробуємо ще потерпіти, може на другий термін (якого "не буде") "енергійний лідер" таки щось путнє народить зі своєю командою "енергійних людей", які не те що пояснити свої плани і стратегію, навіть зашквари свої не можуть визнати і виправити так, щоби народ не сміявся з них", - додав Віктор Аксьонов.

Арестович назвав українців 'вівцями', 'лакеями' та 'ідіотами-шаріковими'

читайте також"Піп Гапон, провокатор": проти Арестовича в РНБО висунули гучні звинувачення

Нагадаємо:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти