Активно стягують сили: Гайдай назвав терміни, коли окупанти наступатимуть на Схід України

6 квітня 2022, 14:42
Загарбники стягують в Луганську область техніку та живу силу і готуються до наступу.
Активно стягують сили: Гайдай назвав терміни, коли окупанти наступатимуть на Схід України
Гайдай назвав терміни, коли окупанти наступатимуть на Схід України/ Reuters

Російські окупанти продовжують стягувати в Луганську область техніку і живу силу. Вони готуються наступати за декілька днів.

Про це заявив очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у відеокоментарі. Він наголошує, що українські військові готові дати відсіч ворогу.

"Ми фіксуємо постійне підвезення нових сил (окупантів – ред.), техніки і людей. Я думаю, що вони планують закінчити підвезення всіх резервів і дні через 3-4 будуть намагатися проводити наступ", – заявив Гайдай.

За його словами, захисники України "гостинно" зустрінуть непроханих гостей.

Також Гайдай розповів, що російські орки 6 квітня продовжують бити по Попасній з Градів та авіації. Тому евакуацію людей доводиться проводити під звуки ворожих гармат.

Раніше повідомлялося, що росіяни з перших днів окупації селища Бородянка під Києвом розстрілювали там мирних мешканців і житлові будинки. Населений пункт зруйнований майже повністю. Особливо це стосується багатоповерхівок. Орки бомбили будинки і забороняли діставати людей з-під завалів.

Також у США заявили, що війна, викликана вторгненням російських окупаційних військ на територію України, може затягнутися на кілька років. Про це сказав голова комітету начальників штабів США, генерал Марк Міллі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти