6-річний хлопчик віддав ЗСУ квадрокоптер, отриманий у подарунок на день народження

18 березня 2022, 14:55
Дитина пожертвувала своїм подарунком, щоб він приніс користь українським воїнам.
беспилотник, дрон, квадрокоптер
6-річний хлопчик віддав ЗСУ квадрокоптер, отриманий у подарунок на день народження/ ua.depositphotos.com

У Сумській області 6-річний хлопчик віддав українським військовим свій квадрокоптер, який йому подарували на день народження.

Він вирішив віддати свій подарунок, як тільки почув, що дрони потрібні ЗСУ. Про це повідомляє Освітній центр Верховної ради України у Telegram.

Про такий подарунок дитина мріяла давно. Проте, коли батько подарував квадрокоптер хлопчику, він не зміг його лишити собі, почувши, що захисники України потребують саме таких дронів.

відео дня

"Юний козак із Кролевця (Сумська область) довго мріяв про квадрокоптер. І батько подарував його на день народження. Але, почувши, що українські військові потребують такої техніки, сам виявив ініціативу: "Тату, давай подаруємо нашим військовим. Їм потрібніші. Вони ж нас захищають", – йдеться у повідомленні.

6-річний хлопчик віддав ЗСУ квадрокоптер, отриманий у подарунок на день народження
6-річний хлопчик віддав свій квадрокоптер ЗСУ/ Telegram Освітній центр ВР України

Нагадаємо, раніше у Борисполі на Київщині 11-річний хлопчик сам вночі прийшов записуватися в місцевий загін тероборони. Бійці тероборони напоїли хлопчика, нагодували і вручили йому подарунки. А схвильовану маму, яка шукала дитину, попросили не лаяти героя.

Також раніше повідомлялося, що 11-річний хлопчик сам добрався із Запоріжжя до українсько-словацького кордону. Дитина була змушена тікати від війни, при цьому батькам довелося лишитися. На кордоні хлопчику допомогли волонтери, а після перетину кордону його забрали родичі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти