30 годин трясся в дорозі, щоб загинути в Україні: ЗСУ знищили уральського окупанта

30 листопада 2022, 13:47
У Луганській області ліквідували російського окупанта з Уралу Євгена Сафіна.
ВСУ, окупант
ЗСУ знищили уральського окупанта / колаж фото УНІАН та соцмережі

В Луганській області ВСУ ліквідували 26-річного російського окупанта (родом з району Уралу) Євгена Сафіна. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook журналіст-розслідувач Іраклій Комахідзе.

"На Урал привезли загиблого мобілізованого. Мама і дружина показали, як його проводжали на спецоперацію". Заголовок до некрологу звичайно вражає. Але нас більше порадували б фотографії, як мама і дружина зустрічали його вантажем-200 з "спецоперації", – написав він.

Також повідомляється, що Сафін загинув "при виконанні бойового завдання" ще 13 листопада.

Окупант був родом з чергової російської глибинки - міста Полевський (Свердловська область РФ). І саме там він мобілізований. Відповідно, щоб потрапити в Україну і швидко бути ліквідованим бійцями ЗСУ, йому довелося провести трохи більше 30 годин в дорозі.

30 годин трясся в дорозі, щоб загинути в Україні: ЗСУ знищили уральського окупанта

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на війні в Україні ліквідовано російського окупанта Романа Байбородіна з Сиктивкара. Він був контрактником-командиром стрілецького відділення ЗС РФ.

До того повідомлялося про те, що російська 155-та гвардійська бригада морської піхоти втратила 63 військовослужбовців в ході дводенного штурму українських позицій на сході України 4 листопада або раніше. Це була одна з найбільших втрат в одиночній операції для невеликої російської морської піхоти з часів чеченських воєн 1990-х років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти