Поліція вирахувала радикала, який напав на Сивохо - ЗМІ

12 березня 2020, 17:06оновлено 12 березня 2020, 19:39
За даними поліцейських, Сергія Сивохо вдарила людина, яка була кандидатом у нардепи від однієї з націоналістичних сил.
Сивохо
Поліція вирахувала радикала, який вдарив Сергій Сивохо / УНІАН

Співробітники київської поліції завдяки відеозаписам оперативно зуміли ідентифікувати особу радикала, який вранці вдарив ногою Сергія Сивохо (радника секретаря РНБО Олексія Данилова).

Про це повідомляє портал Страна з посиланням на власні джерела у МВС України. Згідно з їх даними, бив Сивохо 31-річний Юрій Крапля. На минулих позачергових виборах у Верховну Раду він був кандидатом по одномандатному мажоритарному округу №203 від націоналістичної партії Свобода - але успіху не досяг.

Також повідомляється, що у групі з сімнадцяти затриманих радикалів, доставлених у Печерське райуправління Нацполиции, Краплі не було.

відео дня

Крім того, на радикалів, які беруть активну участь у зриві презентації платформи Сивохо у поліції готують адміністративні протоколи за статтею "Дрібне хуліганство". Стосовно Краплі, то зараз слідчі вирішують - чи будуть пред'являти підозру за статтею 296 Кримінального кодексу України - "Хуліганство".

Нагадаємо, раніше, в четвер, 12 березня, під час презентації Національної платформи примирення і єдності у Києві спалахнув конфлікт між присутніми в залі радикалами з Нацкорпуса і Сергієм Сівохою. Той нещодавно на телебаченні назвав війну, влаштовану росіянами на Донбасі, внутрішнім конфліктом України. Конфлікт швидко перейшов у бійку, в ході якої Сивоху спершу повалили на підлогу, а потім і зовсім виштовхали з приміщення. Пізніше один з лідерів націоналістів-радикалів Родіон Кудряшов заявив про те, що Сивохо спровокував конфлікт, відмовившись відповідати на пряме запитання - "Росія - агресор?".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти