"Сепар" і "клоун": Сивохо силою виштовхали з презентації Національної платформи примирення

12 березня 2020, 12:25оновлено 12 березня 2020, 12:57
Конфлікт між присутніми в залі та Сивохо виник через його нещодавню заяву про війну на Донбасі.
Сергій Сивохо на презентації Національної платформи примирення і єдності / Фото Klymenko Time
Сергій Сивохо на презентації Національної платформи примирення і єдності / Фото Klymenko Time

Презентація Національної платформи примирення та єдності 12 березня в Києві закінчилася бійкою. При цьому радника секретаря РНБО Сергія Сивохо повалили на землю і виштовхали з приміщення.

Конфлікт між присутніми в залі та Сивохо виник через те, що останній недавно назвав війну, влаштовану росіянами на Донбасі, внутрішнім конфліктом України. Мовляв, тому Україні не "світить" членство в НАТО.

Модератор презентації намагався залагодити конфлікт, стверджуючи, що Сивохо нічого подібного не говорив. Однак, це не допомогло. На адресу радника секретаря РНБО лунали звинувачення "сепар", "клоун". Сивохо притиснули до стінки і почали штовхати до виходу, дорогою він впав.

За даними Telegram-каналу Klymenko Time, поліція приїхала тільки тоді, коли конфлікт вже завершився.

Нагадаємо, раніше радник секретаря РНБО Сергій Сивохо анонсував запуск Національної платформи примирення і єдності. Один з його помічників Іван Толкачов заявляв, що платформа створена в ході виконання завдань, сформульованих президентом Зеленським з гуманітарної політики реінтеграції Донбасу.

Ветеран АТО і волонтер Мирослав Гай жорстко розкритикував ідею про Національну платформу примирення і єдності. За його словами, жителі Донбасу скептично ставляться до цієї ініціативи.

"З ким примирення? З бойовиками, російськими окупантами, бурятами і чеченцями, які заробляють гроші тим, що кожен день стріляють і намагаються вбити українських воїнів?", - обурився волонтер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти