Зеленський відповів на звинувачення дівчини з собачкою, що залишилася в Ухані

5 березня 2020, 17:34оновлено 6 березня 2020, 01:45
Глава держави запропонував залишити собачку в українському посольстві.
Зеленський відповів на звинувачення дівчини з собачкою, що залишилася в Ухані
Зеленський запропонував залишити собачку в посольстві / Фото: Instagram/Анастасія Зінченко

Президент Володимир Зеленський відреагував на звинувачення українки Анастасії Зінченко, яку не змогли евакуювати з Уханя внаслідок наявності у неї собаки.

Під час прес-конференції в Нових Санжарах глава держави підкреслив, що Україна хотіла б забрати свою співвітчизницю, але це поки що, враховуючи обставини, неможливо.

"Якщо Китай не випускає жодної тварини з території Китаю, ми нічого не можемо зробити. Ми, як держава, можемо їй запропонувати, і все вже більше, ніж будь-якій іншій людині, запропоновано: хоч завтра ми вас забираємо, собачку ми забираємо навіть в посольство, тобто собачка буде там", — сказав Зеленський.

За словами президента, собачка може поки пожити в посольстві і її відразу ж привезуть до України, як тільки Китай дозволить вивозити з території своєї держави тварин.

Нагадаємо, українка Анастасія Зінченко, яка була змушена залишитися в зараженому моторошним коронавірусом Китаї через свою собачку, сьогодні знову поскаржилася на бездіяльність української влади.

Нагадаємо, громадянку України Анастасію Зінченко представники посольства України в Китаї відмовилися зареєструвати для евакуації з Уханя в зв'язку з епідемією коронавіруса через наявність у неї собаки.

Пізніше писав Главред, що президент України Володимир Зеленський особисто зателефонував українській моделі Анастасії Зінченко, яка працювала в Ухані, але не змогла повернутися під час загальної евакуації через собаку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти