Зеленський зв'язався з залишеною в Ухані через собаку українкою

20 лютого 2020, 21:09оновлено 21 лютого 2020, 01:32
Глава держави запевнив, що дівчину повернуть в Україну.
Анастасия Зинченко/ Фото: Instagram/nastyazinchenko
Анастасия Зинченко/ Фото: Instagram/nastyazinchenko

Президент України Володимир Зеленський особисто зателефонував українській моделі Анастасії Зінченко, яка працювала в Ухані, але не змогла повернутися під час загальної евакуації через собаку.

"Я тільки що про це дізнався. Дивіться, ми вас там не залишимо. Я вирішив вам особисто подзвонити, тому що для мене це дуже важливо. Ми обов'язково знайдемо кошти і спосіб... я просто нещодавно дізнався про цю проблему, що не можна брати собаку на борт... Ну можна зрозуміти, всі трішки в паніці від ситуації. Ми знайдемо спосіб і вас обов'язково повернемо", — пообіцяв Зеленський.

Президент подзвонив дівчині через пару годин після того, як ЗМІ поширили інформацію про її ситуацію. Зеленський здійснив дзвінок не публічно.

Глава держави поцікавився, як у Анастасії здоров'я. Дівчина відповіла, що міряє температуру щодня і на даний момент у неї все в порядку. Вона розповіла, що до неї приходила поліція і медики і також перевірили її стан здоров'я та оглянули собаку.

Анастасія нагадала, що на собаку у неї зібрані всі документи для здійснення перельоту в Україну в рамках закону.

Нагадаємо, громадянку України Анастасію Зінченко представники посольства України в Китаї відмовилися зареєструвати для евакуації з Уханя в зв'язку з епідемією коронавіруса з-за наявності у неї собаки.

Главред зібрав все про те, як приймали українців, які прилетіли з Уханя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти