Міністр Скалецька розповіла таємниці про життя в Нових Санжарах

24 лютого 2020, 04:29
Зоряна Скалецька пояснила історію з її від'їздом з медцентру.
Зоряна Скалецька і Олександр Махов
Зоряна Скалецька і Олександр Махов / facebook/Oleksandr Makhov

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька розповіла таємниці проживання у Нових Санжарах разом з евакуйованими з Уханя українцями та іноземцями. За її словами, вона живе на іншому поверсі будівлі.

"Вони знаходяться на інших поверхах будинку. Я - на четвертому поверсі, вони - на другому і третьому. І епідеміологи суворо ставляться до питання контактів і кожен раз це повинно бути за всіма правилами та процедурами", - повідомила голова МОЗ в інтерв'ю Deutsche Welle.

При цьому вона зазначила, що ще не контактувала з евакуйованими, але планує, коли епідеміологи дозволять. Крім того, вона розповіла, як вирішили розмістити евакуйованих у Нових Санжарах.

"Скажімо так, це була ідея скоріше не робоча, а творча. Але після певного періоду вона вже перейшла в не просто ідею, а рішення. Я думаю, що ідея виходила від нас. А всі питання, пов'язані далі з втіленням цієї ідеї, звичайно, ми погоджували спочатку з прем'єром, а потім з президентом", - пояснила Скалецька.

Також вона прокоментувала інформацію про те, що покидала обсервацію. За її словами, у четвер вона не заходила на територію, обмежену на вхід, а в п'ятницю вирішувала всі робочі питання.

"І після цього я зрозуміла, що вже готова заходити до закладу, щоб увійти в контакт з екіпажем. Тому що, увійшовши в контакт з екіпажем, я вже не могла проводити такі наради", - підсумувала міністр.

Як раніше повідомляв Главред, міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька живе в таких же умовах, що всі евакуйовані з Уханя українці та іноземці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти