Смерть у будинку екс-глави МЗС: друг Старицького не вірить у самогубство

22 лютого 2020, 17:51оновлено 23 лютого 2020, 02:11
У поліції інформацію не підтверджують, а чекають результатів судово-медичної експертизи.
Старицький
Старицький загинув при таємничих обставинах / Фото: Atlantic Group

Друг таємничим чином загиблого в будинку колишнього глави МЗС 56-річного підприємця Сергія Старицького переконаний, що причиною смерті його приятеля став не суїцид, а трагічна подія.

"Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Так як це неправда. Інформація, що надходить від експертів, іншого роду, стріляли з 3-5 метрів. Знав Сергія десятки років, його цілеспрямованість, характер і активність завжди позитивно заряджали оточуючих. У нього було багато планів із розвитку бізнесу і нових проектів", - написав Володимир Костерін в Facebook.

За словами автора поста, стався "трагічний інцидент", внаслідок якого Старицький загинув. Він підкреслив, що для сім'ї, друзів і колег трапилася непоправна втрата. Сумують і співробітники компанії Atlantic Group, яку Старицький створив ще на початку 90-х і всі ці роки очолював.

Смерть у будинку екс-глави МЗС: друг Старицького не вірить у самогубство

Екс-нардеп Ігор Луценко висловив думку, що з колишніми власниками телеканалу Інтер подібні інциденти відбуваються не вперше.

"Нагадаю, свого часу Плужников "продав" Інтер нинішнім власникам, перебуваючи в комі. Основні угоди про продаж каналу відбувалися у момент загострення хвороби, перебування у комі Плужникова і відразу після його смерті, що робило неможливим його особисту участь у підписанні документів про продаж частки телеканалу Інтер. Однак, згідно з поширеною інформацією, до Плужникова під час хвороби ніхто із сторонніх осіб на той момент не заходив. Купівля-продаж телеканалу Інтер" відбувалася на підставі документів, підписаних нібито особисто Ігорем Плужніковим. При цьому графологічної експертизи зазначеного підпису ніхто не проводив", - нагадав він, провівши паралелі з таємничою загибеллю чергового екс-керівника Інтера.

Смерть у будинку екс-глави МЗС: друг Старицького не вірить у самогубство

У поліції зазначили, що тіло померлого направлено на проведення судово-медичної експертизи. За попередніми даними, киянин покінчив з собою, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах по своїх справах. На місці події в якості речового доказу вилучений пістолет марки Jericho 941 PSL, патрони і гільза.

Як раніше повідомлялося, з'явилися нові деталі інциденту, який стався увечері 21 лютого в селі Чайки під Києвом в будинку колишнього глави МЗС України Леоніда Кожари там знайшли застреленим підприємця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, увечері 21 лютого, у п'ятницю, в будинку колишнього міністра закордонних справ (працював в уряді Миколи Азарова) Леоніда Кожари був застрелений підприємець Сергій Старицький. Попередня версія поліції – самогубство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти