"Я ошелешений": Кравчук приплів одностатеві шлюби до протестів у Нових Санжарах

22 лютого 2020, 17:21
Леонід Кравчук прокоментував зіткнення в Нових Санжарах.
Леонід Кравчук
Леонід Кравчук / Facebook Леоніда Кравчука

Перший президент незалежної України Леонід Кравчук прокоментував зіткнення в Нових Санжарах Полтавської області під час приїзду туди евакуйованих з Китаю українців.

"Я думаю, що це непорозуміння в принципі якесь. Я не очікував від українських громадян, що вони здатні на такі нелюдські, антигуманні дії. Я був просто ошелешений...", - підкреслив він в ефірі росТБ.

Разом з тим Кравчук знайшов зв'язок між протестами у Нових Санжарах і дозволом на одностатеві шлюби.

відео дня

читайте такожПерша "жертва" коронавіруса: Сопель пішов у відставку через евакуації українців з Китаю"Я думаю, що щось сталося з людством. Одним цим не можна оцінювати все. Це буде така примітивна оцінка. Я беру в цілому: сьогоднішнє життя, протистояння, боротьба, приймаються закони, що не відповідають гуманізму, хто приймає закони, які дозволяють вступати в шлюб одностатевим людям", - додав він.

Нагадаємо, в Україні почалася справжня паніка після того, як стало відомо про те, що евакуйовані з Китаю українці перебуватимуть на карантині в медичній установі.

читайте такожБитва в Нових Санжарах - справжній день народної єдності

Після повідомлення тернопільських ЗМІ про наміри привезти в санаторій Медобори евакуйованих з Китаю українців люди облаштували цілодобовий блокпост на дорозі.

Крім того, в селищі міського типу Шкло Яворівського району Львівської області місцеві жителі вийшли на акцію протесту після того, як з'явилася інформація про розміщення в місцевому санаторії евакуйованих з Уханя українців.

читайте також"Епоха Середньовіччя": Зеленський оцінив зіткнення в Нових Санжарах

20 лютого у Нових Санжарах Полтавської області місцеві жителі протестували проти прибуття в медичний центр МВС, розташований у їх населеному пункті, евакуйованих з Китаю громадян України та іноземців. Протестувальники кидали в автобуси каміння. В одному з автобусів розбили скло.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти