Сутички в Нових Санжарах: затримали чоловіка, який жбурляв каміння в автобус

21 лютого 2020, 19:37
Учасник акції протесту в Полтавській області, який кидав каміння по автобусу з евакуйованими громадянами, був затриманий.
Нові Санжари
Поліції вдалося затримати чоловіка, який кидав каміння у вікна автобусу / Reuters

Вчора до Нових Санжар приїхали евакуйовані з Китаю громадяни, і це викликало у місцевих жителів хвилю протестів. Вони блокували дорогу та кидали каміння у вікна автобусів.

У Нацполіції заявили, що їм вдалося затримати чоловіка, який жбурляв каміння в автобус із евакуйованими з Китаю громадянами. Про це йдеться в сюжеті ТСН у п'ятницю, 21 лютого.

Також за інформацією журналістів, вже з'явилися підтвердження того, що напередодні місцевим жителям розсилали повідомлення про загрозу зараження коронавірусом і підбурювали перекривати дорогу. В результаті сотні людей намагалися не пустити співвітчизників та іноземців, які прилетіли з Уханя - будували барикади і навіть палили шини.

У результаті сутичок постраждали 9 правоохоронців та один цивільний.

Протести в Нових Санжарах

Нагадаємо, у четвер, 20 лютого, в Нових Санжарах Полтавської області відбулася акція протесту і сутички незадоволених людей з поліцією. Мітингувальники перекрили дорогу до санаторію, намагаючись перекрити шлях українцям, яких евакуювали з Китаю.

Як писав Главред, евакуйована спецрейсом з Уханя українка Ольга Новик показала, як співвітчизники в Нових Санжарах жбурляли каміння в їхній автобус, залишивши на склі значні пробоїни.

"Спасибі, українці! Зустріли дуже тепло", - з гіркою іронією написала дівчина у своїх сторіс в Instagram.

У блозі Ольги зазначено, що вона працювала в Ухані танцівницею, брала участь у різних шоу та масових заходах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти