З'явилося ще одне підтвердження факту розробки Ghost of Tsushima 2 для PS5

25 січня 2021, 20:31оновлено 24 березня 2021, 19:43
Творчий керівник сінематіков Sucker Punch вказав в резюме, що "працює над Ghost of Tsushima для PlayStation 5".
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima 2 вже в розробці / Sony

На Linkedin-сторінці Дейва Маллоя, режисера катсцен з оригінальної гри знайшли згадку роботи над "Ghost of Tsushima game" для консолі нового покоління Sony PlayStation 5.

Передбачається, що мова йде не про оновлення оригінальної Ghost of Tsushima для PS5, оскільки резюме було оновлено вже після виходу некст-ген патча.

У жовтні 2020-го студія розмістила список вакансій, в якому шукала сценариста, якому цікаво писати історії в сетинґу феодальної Японії, а також має досвід роботи з AAA-іграми у відкритому світі. Все це ідеально відповідає Ghost of Tsushima-AAA – грі у відкритому світі в сетинґ феодальної Японії з безліччю діалогів. Враховуючи той факт, що Ghost of Tsushima стала найпродаванішою новою IP за весь життєвий цикл Playstation 4, не дивно, що розробці сиквела дали зелене світло.

Ghost of Tsushima – один з головних хітів Sony і, на думку багатьох гравців, найкраща гра минулого року. Реліз гри відбувся 17-го липня 2020 року ексклюзивно для консолі PlayStation 4. В Україні стандартне видання стоїть 1999 грн, делюкс-видання – 2199 грн.

Привид Цусіми трейлер

Раніше ми повідомляли, що Sony офіційно припинила підтримку сайту колись популярної серії шутерів від першої особи Killzone. Тепер домен буде автоматично перенаправляти користувачів на сторінку PlayStation.

Розробники з Guerrilla Games подякувала всім фанатам серії за довгі роки підтримки та проявлений ентузіазм. Судячи з усього, шансів на повернення серії вже практично немає – остання гра в серії Killzone: Shadow Fall вийшла ще у 2013 році, проте не зуміла здобути популярності як серед фанатів серії, так і звичайних гравців, попри те, що гра була першим стартовим ексклюзивом PS4.

Втім, варто зазначити, що за часів популярності PS3 Killzone, без сумніву, була одним з найголовніших флагманом серед ігор Sony. Попри те, що серії так і не вдалося досягти рівня Halo на Xbox, вона багато років трималася на високих позиціях, а видавець був готовий вкладати величезні ресурси в розвиток даного франчайзу. Втім, ігрова індустрія теж не стояла на місці, змістивши акцент у бік кінематографічності й хвацько закручених сюжетів. І Killzone, шутер з досить простими "правилами", на жаль, зовсім не вписується в цю нішу.

На цю мить Guerrilla Games допрацьовує сиквел Horizon Zero Dawn, який планують випустити в другій половині 2021 року на PS4 і PS5. Також у стінах студії ведеться робота над якимось "секретним" шутером від першої особи, чутки про який ходять вже давно. Втім, офіційний анонс варто очікувати не раніше другої половини 2021 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти