У магазині PlayStation стартував новий розпродаж зі знижками до 90%

12 травня 2021, 16:57
Протягом пари тижнів тут можна вигідно купити MGS V, обидві Little Nightmares, Crash Bandicoot 4, колекцію ремастерів Yakuza і багато іншого.
PlayStation
Знижки на ігри в PS Store / Getty Images

У сервісі цифрової дистрибуції компанії Sony PS Store до кінця підходить масштабний весняний розпродаж, тому видавець вирішив запустити нову акцію зі знижками на хіти PlayStation до 90%.

Протягом пари тижнів тут можна вигідно купити Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, обидві Little Nightmares, Crash Bandicoot 4, колекцію ремастерів Yakuza і багато іншого. На цей раз вигідно можна купити не тільки звичайні, але і розширені видання Ігор.

Цікаві пропозиції в PS Store:

MGS V: The Phantom Pain - гра, в яку варто зіграти кожному, хто цікавиться іграми

Паралельно в сервісі PS Store проходить безплатна роздача повного видання екшену з відкритим світом Horizon Zero Dawn, куди входить сюжетне доповнення Frozen Wilds. Крім цього, користувачі PlayStation можуть забрати ще дев'ять ігор.

Тим, хто надає перевагу грати на Xbox, варто заглянути в магазин Microsoft Store, де зараз ігри для Xbox і ПК продаються з великими знижками. В рамках розпродажу можна купити багато відомих хітів, включаючи Cyberpunk 2077, FIFA 21, Assassin's Creed Вальгалла і багато іншого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти