Стали відомі подробиці нової частини Resident Evil

4 листопада 2020, 15:22
Пригостити всю нежить свинцем можна буде вже у наступному році.
Стали відомі подробиці нової частини Resident Evil
Resident Evil Village . Capcom

На сторінці Resident Evil Village в PS Store з'явилася інформація про технічні особливості майбутнього зомбі-екшену для PS5. Гра використає всі можливості консолі нового покоління від Sony.

У новій частині Resident Evil Village буде динамічнй дозвіл 4К з підтримкою функції трасування променів, завдяки чому гравці зможуть насолодитися скільки прекрасними, стільки і моторошними пейзажами і локаціями з гри.

Завантаження сцен Capcom обіцяє зробити максимально миттєвими завдяки міці надшвидкісного SSD, а стрільба буде відчуватися немов справжня, завдяки тактильній віддачі.

Також розробники пообіцяли вичавити все з технології об'ємного звуку Tempest 3D, оскільки для хоррорів звукова складова надзвичайно важлива. Як свідчить опис "технологія 3D Audio змушує ваше волосся вставати дибки кожен раз, коли звідкись неподалік доноситься підозрілий шарудіння".

Стали відомі подробиці нової частини Resident Evil

Resident Evil: Village — це восьма номерна частина популярної серії хоррор-екшенів від японських делелоперов з Capcom. Події гри продовжують історію сьомої частини, хоча геймерів чекає абсолютно нове місце дії — якесь європейське селище, оповите похмурими таємницями.

Реліз гри запланований на 2021 рік. Гра буде доступна на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series.

Раніше виконавець ролі Леона Кеннеді натякнув на ремейк Resident Evil 4.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти