Творці Apex Legends підготували сюрприз фанатам на честь новорічних свят

30 грудня 2020, 16:30оновлено 19 вересня 2023, 14:57
Respawn Entertainment випустила новий короткометражний анімований ролик з передісторією одного з персонажів.
Творці Apex Legends підготували сюрприз фанатам на честь новорічних свят
Apex Legends 7 сезон / Respawn Entertainment

Компанія Respawn Entertainment вирішила в черговий раз порадувати фанатів Apex Legends новою анімаційною короткометражкою, яку цього разу було вирішено присвятити минулому робота Патфайндера, і Віктору Мальдері – колишньому поліціянту.

Складно сказати, чи є в новому ролику натяк на появу в грі нового контенту. Цілком можливо, що його головною метою стало представлення Віктора Мальдера, якого планують зробити важливою фігурою місцевого лора.

За сюжетом Мальдер займається розслідуванням справи про пожежу в штаб-квартирі компанії "Хамберт Лабс", в якому можливо винен Каустик. Колишній поліціянт затримує Патфайндера і знаходить в його пам'яті підтвердження своєї здогадки, проте просто так віддавати йому робота ніхто не має наміру.

До ролика додаються російські субтитри (включаються в налаштуваннях YouTube).

Apex Legends – це багатокористувацький безкоштовний шутер від першої особи, події якого розгортаються у всесвіті Titanfall, але без титанів – тут лише поєдинок пілотів один з одним. Геймерам доступні різноманітні рідкісні герої, кожен з яких володіє власними навичками, можливість грати в групі, а також унікальні для жанру речі – наприклад, маячок відродження.

Нагадаємо, що 5 листопада в Apex Legends розпочався сьомий сезон під назвою "Вознесіння". Його основні нововведення: нова карта Олімп, яку спочатку створювали для Titanfall 3, а також легенда – вчена Мері Сомерс на прізвисько Хорайзон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти