Творець Deus Ex і Dishonored оголосив про розробку нової гри: перші подробиці

10 січня 2021, 20:15оновлено 25 березня 2021, 17:42
Їй займаються паралельно з Deathloop від студії в Ліоні.
Творець Deus Ex і Dishonored оголосив про розробку нової гри: перші подробиці
Кадр з Prey (2017) / Arkane Studios

Геймдизайнер французької студії Arkane Studios Харві Сміт, який раніше працював над серією Dishonored і Deus Ex, в одному з інтерв'ю розповів, що зараз бере участь у розробці нової гри від Arkane Austin, підрозділу Arkane.

Arkane Studios складається з двох частин – один офіс студії знаходиться в Ліоні, а інший в Остіні. Французький підрозділ випустив Dishonored 2 і зараз готується до виходу екшену Deathloop, тоді як американська команда працювала над Prey і вже зараз, після інтерв'ю Сміта, ми знаємо, що Arkane Austin працюють над новим проєктом..

Поки про гру відомо лише те, що це буде повноцінний ААА-проєкт в жанрі "імерсів сім" на базі оригінальної інтелектуальної власності (IP). Іншими словами – фанатам Prey 2 і Dishonored 3 доведеться запастися терпінням.

Нагадаємо, що можливість зависнути в тимчасовій петлі з Deathloop з'явиться 21 травня цього року. На цю мить трихвилинного показу ігрового процесу недостатньо, щоб остаточно зрозуміти, як працює Центральна механіка в грі, і чи буде працювати гра так, як задумували розробники, якщо ви вирішите пройти її поодинці. Попри велику кількість питань, репутація студії вселяє довіру до тайтлу.

В PS Store гра коштуватиме 1999 гривень. В магазині Steam – 999 гривень.

Deathloop - трейлер

Раніше в мережі з'явилися свіжі подробиці нової гри у всесвіті "Гаррі Поттера" Hogwarts Legacy. Реліз проєкту намічений вже на наступний рік – осінь-зима 2021. Гравцям вперше дадуть можливість створити свого героя, завдяки опрацьованому редактору персонажів, і відвідати величезну кількість різних уроків з міні-іграми, що підвищить параметри головного героя.

Гра зможе похвалитися опрацьованою системою репутації – гравцям доведеться стежити за собою і не відпускати занадто багато жартів у бік інших персонажів. Це може позначитися на репутації протагоніста і на факультеті – його позбавлять очок. Одна з фінальних сцен буде залежати від того, який саме факультет займе перше місце.

Сюжет Hogwarts Legacy досить похмурий і порівняємо по духу з останніми фільмами про Гаррі Поттера. Історія перегукується з третьою частиною "фантастичних тварюк".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти