Sony відправила "на пенсію" один з найвідоміших ексклюзивів консолей Playstation

11 січня 2021, 14:49оновлено 11 січня 2021, 18:54
За часів популярності PS3, дана серія була одним з найголовніших флагманом серед ігор Sony.
Sony відправила 'на пенсію' один з найвідоміших ексклюзивів консолей Playstation
Схоже, що Killzone все - Sony закрила офіційний сайт серії / Guerrilla Games

Голландська студія Guerrilla Games офіційно припинила підтримку сайту колись популярної серії шутерів від першої особи Killzone. Тепер домен буде автоматично перенаправляти користувачів на сторінку PlayStation.

Розробники запевнил гравців, що на роботу мультиплеєра і збір користувацької статистики в Killzone: Mercenary і Killzone: Shadow Fall закриття сайту не відіб'ється. Однак в останній більше не можна створювати клани та управляти ними.

Guerrilla Games подякувала всім фанатам серії за довгі роки підтримки та проявлений ентузіазм. Судячи з усього, шансів на повернення серії вже практично немає – остання гра в серії Killzone: Shadow Fall вийшла ще у 2013 році, проте не зуміла здобути популярності як серед фанатів серії, так і звичайних гравців, попри те, що гра була першим стартовим ексклюзивом PS4.

Втім, варто зазначити, що за часів популярності PS3 Killzone, без сумніву, була одним з найголовніших флагманом серед ігор Sony. Попри те, що серії так і не вдалося досягти рівня Halo на Xbox, вона багато років трималася на високих позиціях, а видавець був готовий вкладати величезні ресурси в розвиток даного франчайзу. Втім, ігрова індустрія теж не стояла на місці, змістивши акцент у бік кінематографічності й хвацько закручених сюжетів. І Killzone, шутер з досить простими "правилами", на жаль, зовсім не вписується в цю нішу.

На цю мить Guerrilla Games допрацьовує сиквел Horizon Zero Dawn, який планують випустити в другій половині 2021 року на PS4 і PS5. Також у стінах студії ведеться робота над якимось "секретним" шутером від першої особи, чутки про який ходять вже давно. Втім, офіційний анонс варто очікувати не раніше другої половини 2021 року.

Нагадаємо, що продажі PS5 в Україні стартували на 19-го листопада. Однак на даний момент просто так купити пристрій у рітейлерів не вийде-консолей у вільному продажу банально немає.

Крім усього іншого, неможливістю купити PlayStation 5 у офіційних партнерів Sony скористалися спекулянти – так, зокрема, Інтернет заполонили всілякі пропозиції, в яких нову приставку продають за ціною від 20 000 до 40 000 грн.

На даний момент в сервісі PlayStation Store проходить новорічний розпродаж, в рамках якої зі знижками продаються ігри різного ступеня популярності. Всі пропозиції дійсні до 20-го числа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти