Перші масштабні ігри для PlayStation 5 і Xbox X Series покажуть раніше, ніж очікувалося

20 квітня 2020, 14:11
Про це розповів відомий інсайдер.
Кадр з Uncharted 4: A Thief's End
Кадр з Uncharted 4: A Thief's End / Naughty Dog

Через повну відміну ігрової виставки E3 2020 багато гравців задумалися, як компанії будуть показувати нові гри для PlayStation 5 і Xbox X Series, а також самі консолі наступного покоління. Але відомий ігровий аналітик упевнений, що без E3 2020 анонси відбудуться набагато раніше.

На виставці E3 зазвичай презентували всі великі відеоігрові новинки і технічні пристрої. У 2020 році до виставки був підвищений інтерес, адже саме на ній би показали ігри для консолей наступного покоління. Але через коронавірус виставку в Лос-Анджелесі скасували, а онлайн-заміни не буде. Так що тепер компанії та ігрові студії будуть вирішувати все самостійно.

читайте такожБілла Гейтса звинувачують у створенні та розповсюдженні коронавірусуВідомий аналітик і інсайдер Даніель Ахмад заявив в Твіттері, що тепер новини про ігри і консолі ми дізнаємося інакше. Якщо раніше всі анонси відбулися б у ході тижня E3, то тепер їх розсунуть у часі. Це означає, що якісь новинки ми побачимо істотно раніше, інші – набагато пізніше. Це ж стосується і PS5 з новим Xbox.

відео дня

Втім, вірус Covid-19 все-таки може внести свої корективи в плани ігрових студій. Так що напевно стверджувати нічого не можна.

Твіти Даніеля Ахмада
Твіти Даніеля Ахмада

Ця інформація сходиться з нинішньою політикою Sony. Компанія вже без зайвого шуму представила новий інноваційний геймпад DualSense для PlayStation 5. Тобто Соні сама собі створює інформпривід, ніякі виставки їй не потрібні.

Видання Bloomberg опублікувало звіт про плани Sony на PlayStation 5. Консоль наступного покоління випустять в обмеженій кількості, тому перший час ставка буде робитися на сервіси на зразок PS Plus.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти