Платіть криптовалютою скрізь: біржа Coinbase ввела підтримку мобільних систем

2 червня 2021, 20:40оновлено 2 червня 2021, 21:22
Ви можете повернути до 4% у вигляді криптовалютних винагород (кешбек) при використанні нового платіжного методу.
Криптовалюта
Криптовалютою тепер можна розплатитися через Apple і Google Pay / Reuters

Популярна платформа для торгівлі криптовалютою Coinbase спільно з Visa випустила карту – тепер її приймають платіжні системи Apple і Google. Відповідно, тепер криптовалютою можна розплачуватися скрізь.

Власники Coinbase Card зможуть оплачувати покупки криптовалютою за допомогою смартфона без необхідності виводити цифрові активи на окремий рахунок. Також у користувачів є криптовалютний кешбек в розмірі 4% від витраченої суми.

Є один момент: клієнти зможуть скористатися сервісом в будь-яких магазинах, які приймають карти Visa. Зараз складно зустріти магазини або заклади, де карти Visa не приймають, тому за мінус вважати не можна.

відео дня

Прив'язати карту просто: потрібно виконати все те ж саме, що і зі звичайною картою. Власники Android можуть додати карту в Google Pay, а власники iOS-пристроїв – або в Apple Wallet, або через Coinbase. При оплаті криптовалюта буде списуватися з облікового запису користувача і автоматично конвертуватися в фіатні гроші за поточним курсом.

У своєму пресрелізі Coinbase запевнила, що це тільки початок і пообіцяла надалі реалізувати більше можливостей для активного використання криптовалюти. З 3 червня на біржі навіть з'явиться "мемна" Dogecoin, яка була створена як жанр, проте завдяки підтримці глави Tesla Ілона Маска курс монети показує вкрай позитивні результати.

Платіть криптовалютою скрізь: біржа Coinbase ввела підтримку мобільних систем

Раніше ми повідомляли, що через нову криптовалюту – Chia Coin – в Україні стали дорожчати жорсткі диски і SSD. Наприклад, модель Seagate SkyHawk на 8 ТБ в порівнянні з серединою квітня подорожчала вдвічі до 13 200 грн. А диск Seagate на 10 ТБ пропонували за 33 600 грн, що в 4 рази дорожче, ніж у квітні. При цьому багато моделей дисків зникли з продажу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти