Sony оголосила дату виходу ексклюзивного блокбастера Ratchet & Clank: Rift Apart

12 лютого 2021, 13:12
Реліз видовищного бойовика від творців Spider-Man відбудеться виключно на PlayStation 5
Sony оголосила дату виходу ексклюзивного блокбастера Ratchet & Clank: Rift Apart
Ratchet & Clank: Rift Apart вийде 11 червня / Sony

Компанія Sony і студія-розробник Insomniac Games назвали точну дату релізу PS5-ексклюзиву Ratchet & Clank: Rift Apart– екшен-платформер вийде вже 11 червня тільки на консолі PlayStation 5.

Разом з цим компанія показала короткий трейлер до старту попередніх замовлень. Стандартне видання гри обійдеться у 2299 грн, а Цифрове розширене видання коштує 2599 грн.

Користувачі, які оформили попереднє замовлення, отримають оновлену карбонову броню з Ratchet & Clank: Going Commando і зброю "Пікселізатор" з Ratchet & Clank 2016 року. До складу розширеного видання увійдуть п'ять наборів броні, набір наклейок для фоторежиму, 20 кристалів раритану для поліпшення предметів, цифровий саундтрек і цифровий альбом з ілюстраціями.

Insomniac Games називає Ratchet & Clank: Rift Apart новою "міжгалактичною пригодою". Сюжетна лінія не пов'язана з подіями попередніх частин, що робить даний проєкт ідеальним для знайомства з серією. Однак, фанати франшизи безсумнівно знайдуть зв'язок з попередніми іграми.

Трейлер Ratchet & Clank: Rift Apart

Нагадаємо, що днями компанія Sony запустила розпродаж ігор для PlayStation 4 в роздрібних магазинах України. В рамках розпродажу можна придбати основні хіти та ексклюзиви PS4 за привабливими цінами.

Так, зокрема, один з найсамобутніших проєктів останніх років Death Stranding віддають за 599 грн замість 1899. Неймовірно захватній пригодницький екшен Horizon Zero Dawn можна взяти за 359 грн, стільки ж просять за нову частину пригод лютого спартанця Кратоса God of War.

Розпродаж проходить в магазинах Citrus, Moyo, Rozetka, АЛЛО і Foxtrot.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти