Деяким охочим придбати PS5 доведеться почекати до 2021

2 листопада 2020, 13:08
Sony за 12 годин отримала більше попередніх замовлень на PS5, ніж на PS4 за перші 12 тижнів.
ps5
PS5 / Sony

Компанія Sony заздалегідь перепросила у всіх любителів відеоігор, які не зможуть цього року придбати консоль нового покоління PlayStation 5. У розмові з виданням Reuters президент Sony Interactive Entertainment President Джим Райан розповів про "істотний попит" на нову консоль і попередив про можливий дефіцит в перші місяці після старту продажів.

За перші 12 годин компанія продала за попереднім замовленням в США консолей стільки ж, скільки PlayStation 4 за перші дванадцять тижнів. Конкретних цифр Джим не назвав, але PS4 у 2013 році розійшлася тиражем в мільйон примірників всього за 24 години після релізу.

Тому ті, хто не оформив попереднє замовлення на PS5, навряд чи зможуть знайти її в роздробі. На цю мить Sony докладає всіх зусиль, щоб організувати постачу консолей в достатній кількості до кінця року.

відео дня

Нагадаємо, що в ряді країн консоль з'явиться на прилавках 12 листопада, а світовий реліз (в тому числі — в Україні) відбудеться на тиждень пізніше.

Початкова ціна на PS5 в Україні в перерахунку на євро була однією з найнижчих у світі, але зі зміною ринкової ситуації консоль подорожчала на 500 і 800 гривень відповідно. Так, тепер за наступницю PlayStation 4 з дисковим приводом доведеться віддати 16 799 грн, при цьому версія без дисковода обійдеться в 13 499 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти