Названо найпопулярніші сайти серед українців – інфографіка

17 березня 2021, 14:10оновлено 24 березня 2021, 14:21
Згідно зі свіжою статистикою за лютий, українці остаточно відійшли від свят і повернулися до покупок і пошуку роботи.
Названо найпопулярніші сайти серед українців – інфографіка
Рейтинг найпопулярніших в Україні сайтів / TNS

Дослідницька компанія TNS Ukraine опублікувала список найпопулярніших в Україні ресурсів за лютий 2021 року.

Трійка лідерів залишається непохитною – це Google, Youtube і Facebook. Замикають першу п'ятірку рейтингу Інтернет-енциклопедія з вільним контентом Wikipedia та інтернет-магазин Rozetka.ua.

За даними досліджень, у лютому популярність інтернет-магазинів і маркетплейсів не знижувалася. Свої охоплення наростили Prom.ua, Comfy.ua та Hotline.ua, а також оператор доставки Novaposhta.ua. Після новорічних свят все більше українців почали шукати роботу на Work.ua. Портал знову повернувся до рейтингу популярних сайтів України.

відео дня

Новини вже традиційно знаходяться у фокусі уваги українців, втім, у порівнянні з минулим місяцем, тільки 4 новинних порталів увійшли в Топ-25 сайтів України проти січневих 6-ти. Найпопулярнішими новинними ресурсами в лютому стали Pravda.com.ua (12-е місце), Unian.net (20-е місце), 24tv.ua (23-е місце) і Tsn.ua (25-е місце). А тим часом заборонена російська соцмережа Vk.com і далі втрачає популярність та у лютому опинилася далеко за межами рейтингу.

Названо найпопулярніші сайти серед українців – інфографіка
Рейтинг найпопулярніших в Україні сайтів за лютий 2021 / TNS Ukraine

Для складання Інфографіка компанія використовувала дані Kantar CMeter. Тут представлені desktop і mobile інтернет-користувачі у віці 14-70 років. Дослідження CMeter об'єднує дані з 3-х джерел, а дані з усіх джерел об'єднуються в режимі реального часу, що гарантує відсутність втрат в даних.

Раніше ми повідомляли, що в українських магазинах зросли ціни на консолі PlayStation 4. Подорожчання викликане тим, що компанія Sony почала згортати виробництво консолей минулого покоління, і їх складські запаси зменшуються, хоча попит через відсутність у продажу PlayStation 5 залишається високим.

Найбільше подорожчала старша модель PS4 Pro – середня ціна на неї перевищила 15 000 грн. У західних магазинах цієї версії консолі практично не залишилося. Вартість "молодшої" PS4 Slim поки зберігається на одному рівні – їх виробили набагато більше, але з вичерпанням складських запасів ціни на них теж будуть рости.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти