За скільки годин можна пройти Кіберпанк 2077? Названо справжню тривалість гри

6 грудня 2020, 19:42оновлено 26 вересня 2023, 17:20
Чекати залишилося всього нічого.
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 / CD Project Red

На проходження сюжетної лінії рольової гри Cyberpunk 2077 на легкому рівні складності знадобиться близько 24 годин. Про це розповів користувач популярного ігрового форуму ResetEra під ніком Hobbes, якому пощастило роздобути гру завчасно.

Він зазначив, що за цей час він пройшов не більше десяти побічних місій і був цілком сконцентрований на сюжеті. До слова, на отримання альтернативних кінцівок пішло ще дві години гри.

Попри скромну, за сучасними мірками тривалість, геймер виявився вкрай задоволений темпом розповіді, але зазначив, що на легкому рівні складності багато механіки просто не працюють належним чином. Їх можна сміливо ігнорувати.

відео дня

Нагадаємо, що згідно з даними сайту How Long to Beat, що збирає дані за часом проходження ігор, основна історія Відьмака 3, попередньої гри студії, проходиться за 52-53 години. При цьому більш розслаблене проходження зі сторонніми квестами займе 100 + годин, тоді як повне проходження без напруги займе близько 470 годин.

Що примітно, раніше керівник відділу тестування компанії CD Projekt RED Лукаш Бабель (Łukasz Babiel) повідомив, що провів у Кіберпанку близько 175 годин на максимальній складності та все ще не пройшов гру. Проходження, переважно, потайне і зі збором всіх можливих предметів.

За скільки годин можна пройти Кіберпанк 2077? Названо справжню тривалість гри
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Кіберпанк 2077 можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині GOG - 850 гривень;
  • В магазині Steam - 899 гривень;
  • В магазині EGS - 899 гривень.

Раніше розробники підтвердили, що довгоочікуваний рольовий проєкт отримає крос-збереження між консолями різних поколінь – гравці зможуть спокійно почати грати в Кіберпанк 2077 на одному поколінні, а продовжити на іншому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти