"Моя PS5 на 100% мертва": блогер розповів, як його новесенька консоль перетворилася на цеглину

12 листопада 2020, 17:13оновлено 12 листопада 2020, 17:44
За його словами, все почалися при відновленні даних системи.

PS5
У одного з блогерів остаточно зламалася PS5

Не минуло й 24 години з початку продажу нової домашньої ігрової системи PlayStation 5 від компанії Sony, як декілька власників вже встигли поскаржитися, мовляв, консоль перестала працювати незабаром після її запуску.

Так, зокрема, відомий оглядач ігор ACG розповів у себе в Твіттері, що його новенька PlayStation 5 не обійшлася без фатального бага, через якого консоль впала смертю хоробрих.

відео дня

Блогер поспішив відзначити, що на початковому етапі у нього виникли проблеми з мережею і запуском. Згодом він звернувся до технічної підтримки Sony, але дарма – консоль померла.

'Моя PS5 на 100% мертва': блогер розповів, як його новесенька консоль перетворилася на цеглину

Журналіст Джефф Герстманн з Giant Bomb своєю чергою відзначив, що якщо перевести PS5 в режим очікування з запущеною Spider-Man Remastered, то це призведе до збою системи, змушуючи консоль запускати процес "відновлення зовнішнього диска", який закінчується чорним екраном.

Що примітно, проблеми з роботою нових пристроїв відчувають і гравці на Xbox Series X. Вони нарікають на гучні звуки при роботі дисковода. В окремих випадках консоль і зовсім відмовляється приймати диски.

Нагадаємо, що продажі PS5 на території України розпочнуться 19 листопада цього року. Початкова ціна на консоль в Україні в перерахунку на євро була однією з найнижчих у світі, але зі зміною ринкової ситуації консоль подорожчала на 500 і 800 гривень відповідно. Так, тепер за наступницю PlayStation 4 з дисковим приводом доведеться віддати 16 799 грн, при цьому версія без дисковода обійдеться в 13 499 грн.

На цю мить в сервісі PlayStation Store проходить масштабний розпродаж ігор для PS4 на честь швидкого виходу PS5.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти