Кіберпанк вже ось-ось почнеться – CD Projekt опублікувала ефектний релізний трейлер гри

8 грудня 2020, 19:45
Ось і наближається той день, якого так чекали.
Cyberpunk 2077 Кіану Рівз
Cyberpunk 2077 Кіану Рівз

Розробники з польської студії CD Project RED опублікували ефектний трейлер майбутнього рольового екшну Cyberpunk 2077, присвячений швидкому релізу гри. Слоган ролика – Що ти вибереш: тихе життя або смерть в променях слави?

З анонса гри пройшло ні багато ні мало вісім років – Кіану Рівз встиг перезапустити кар'єру, а Activision зробила 12 частин Call of Duty. Розробка Кіберпанку була свого роду константою, без якої світ ігор уявити-то складно, а що вже говорити про новинні стрічки.

Події гри розгортаються в мегаполісі Найт-Сіті, де влада, розкіш і модифікації тіла цінуються вище за все. Ви граєте за Ві, найманця в пошуках пристрою, що дозволяє знайти безсмертя. Ви зможете змінювати кіберімпланти, навички та стиль гри свого персонажа, досліджуючи відкритий світ, де ваші вчинки впливають на хід сюжету і все, що вас оточує.

Cyberpunk 2077-релізний трейлер

Кіберпанк 2077 можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині GOG - 850 гривень;
  • В магазині Steam - 899 гривень;
  • В магазині EGS - 899 гривень.

Нагадаємо, що вчора ввечері студія CD Projekt RED нарешті зняла ембарго на публікацію онлайнових оглядів свій рольової гри Cyberpunk 2077. Як і слід було очікувати, нове творіння поляків викликало практично загальне захоплення – середній бал гри склав немалі 91/100.

В цілому, критики хвалять сюжет, світ і те, як влаштований Найт-Сіті. Щоравда, судячи з рецензій, в грі дуже багато багів. У деяких оглядах говорять про те, що розробникам варто було перенести гру хоча б ще один раз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти