Як зарядити телефон без зарядки: доступні і швидкі способи

23 липня 2024, 05:03
566
Телефон є невід'ємною частиною нашого життя, тож коли він розряджається, це може стати проблемою. Якщо під руками немає блоку є інші способи зарядити пристрій.
телефон, ноутбук
Як зарядити телефон без блоку / Колаж: Главред, фото: flickr

Встигнути зарядити телефон у наш час дуже важливо, адже постійні відключення світла не завжди дають змогу за короткий час зробити все необхідне. Та й без них часто бувало так, що Power Bank вже розрядився, а телефон треба екстрено підзарядити. В такому випадку варто знати декілька хитрощів, як зарядити телефон. Про це пише Lifewire.

Як зарядити телефон через ноутбук

Якщо у вас є USB порт, або інший, що сумісний з вашим телефоном, то можна зарядити пристрій через ноутбук. Лише підключіть другий кінець кабеля, натисніть "Дозволити з'єднання" і телефон почне заряджатися.

Як зарядити телефон у транспорті

Нерідко телефон вимикається прямо посеред вулиці. Тоді можна спробувати пройти на найближчу зупинку. На деяких з них можуть бути порти для зарядки. Нерідко вони трапляються і безпосередньо у тролейбусах чи трамваях.

відео дня

Як поставити на зарядку телефон в машині

Більшість сучасних автомобілів мають USB-порти, які можна використовувати для заряджання мобільних пристроїв. Якщо ні, ви можете купити адаптер, який підключається до порту прикурювача. Щоб скористатися цим методом, заведіть автомобіль, потім вставте один кінець зарядного кабелю в USB-порт або адаптер автомобіля, а інший — у телефон.

Як через ліхтарик зарядити телефон

Якщо у вас є заряджений акумуляторний ліхтарик, в екстрених випадках можна підключити до нього кабель з телефоном. Тривалим зарядом смартфон він навряд чи забезпечать, але для недовгого дзвінка чи використання інтернету такої підзарядки має вистачити.

Що таке Lifewire?

Lifewire — це веб-сайт з інформацією та порадами щодо технологій. Власником веб-сайту є Dotdash Meredith, спочатку About.com, яка запустила Lifewire у 2016 році як один із своїх вертикальних сайтів, що відокремлюються. Станом на квітень 2022 року він мав глобальний рейтинг веб-сайтів 1432 за версією Alexa Internet, пише Вікіпедія.

Інші новини про телефони:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти