Як упорядкувати фотографії на iPhone: геніальні функції, про які знають одиниці

28 серпня 2024, 04:27оновлено 28 серпня, 12:12
773
Якщо вас дратує число повідомлень біля папки "Вхідні", то ще більш неприємною для вас може бути переповнена галерея. Але є легкі способи, як упорядкувати фото.
Як упорядкувати фотографії на iPhone: геніальні функції, про які знають одиниці
Як очистити галерею на iPhone без зайвих нервів / Колаж: Главред, фото: Pixabay, Apple

Очищення бібліотеки фотографій не лише зменшує хаос в телефоні, але полегшує доступ до важливих спогадів, які ви хочете зберегти. Є кілька дієвих способів, як навести лад у фотогалереї на iPhone, про це пише Real Simple.

Якщо ви слідкуєте за технікою та її прихованими можливостями, вам може бути цікаво: як зарядити телефон без зарядки: доступні і швидкі способи.

Одним з найкращих варіантів буде видалення дублікатів фото. Ми більше не обмежені кількома кадрами і можемо фіксувати моменти стільки разів, скільки забажаємо. Але це також призводить до надлишку схожих знімків, які швидко заповнюють вашу бібліотеку.

відео дня

На щастя, є додатки, які значно полегшують процес видалення дублікатів фотографій. Ці програми аналізують ваші знімки, знаходять схожі групи зображень і дозволяють вам легко видалити зайве, зберігаючи лише потрібні кадри. Одними з найкращих додатків для видалення дублікатів у App Store є Gemini Photos і Smart Cleaner.

Ще одним способом вирішити проблему буде видалення скріншотів з галереї. Скріншоти зазвичай мають короткий термін використання — ми надсилаємо їх і швидко забуваємо. Немає сенсу зберігати їх на телефоні. Почистити непотрібні знімки на iPhone можна через спеціальну папку "Знімки екрана", яка автоматично збирає всі скріншоти.

Ще одним варіантом, як упорядкувати фото є використання функції пошуку. Після видалення зайвих фотографій ви можете сфокусуватися на організації важливих знімків у альбоми. Інструмент пошуку в програмі iPhone Photos дозволяє шукати зображення за датою, місцем і вмістом, що значно полегшує сортування фотографій.

Що відомо про Real Simple?

Real Simple — американський щомісячний журнал, який видає Dotdash Meredith. Журнал містить статті та інформацію, пов’язану з домашнім господарством, доглядом за дітьми, кулінарією та емоційним благополуччям. Журнал вирізняється чистим, лаконічним стилем верстки та фотографій, пише Відіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти