Інтернет-магазини почали повертати кошти за попереднє замовлення PS5, в тому числі в Україні

2 листопада 2020, 18:44
Sony вже встигла попередити про дефіцит консолі на старті продажів.
ps5
PS5 / Sony

Користувачам інтернет-магазину Rozetka почали приходити листи на електронну пошту, в яких повідомляється про повернення грошових коштів за попереднє замовлення консолі нового покоління PS5. Раніше президент Sony Interactive Entertainment President Джим Райан попередив гравців, що попит на PS5 виявився занадто високий, а тому компанія очікує певних проблем з постачанням..

Варто відзначити, що закриття попередніх замовлень і повернення коштів безпосередньо пов'язані з політикою компанії (та й багатьох інших онлайн-магазинів) — якщо у того чи іншого товару немає точної дати виходу, то на нього не можна приймати попередні замовлення. Тому ж і повертають гроші.

Інтернет-магазини почали повертати кошти за попереднє замовлення PS5, в тому числі в Україні

Пізніше стало відомо, що служба підтримки Rozetka відповіла всім користувачам із запевненням про те, що попереднє замовлення на PS5, як і раніше в, в силі, а проблеми були викликані роботою банків. Втім, як виявилося, дана ситуація актуальна не лише для України — відомий британський онлайн-магазин.GAME UK аналогічно Розетці почав повертати кошти за попереднє замовлення PS5. За їхніми словами, Sony веліла припинити приймати передоплату на консоль "через локдаун у Великобританії, Франції та Німеччині".

відео дня

На цю мить не було офіційного анонсу від представників Sony щодо коригувань в даті релізу — європейський старт продажів, як і раніше, намічений на 19 листопада цього року.

Початкова ціна на PS5 в Україні в перерахунку на євро була однією з найнижчих у світі, але зі зміною ринкової ситуації консоль подорожчала на 500 і 800 гривень відповідно. Так, тепер за наступницю PlayStation 4 з дисковим приводом доведеться віддати 16 799 грн, при цьому версія без дисковода обійдеться в 13 499 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти