Компанія Google підготувала емоційний відеоролик про важкий 2020-й рік

11 грудня 2020, 12:17оновлено 11 грудня 2020, 15:26
249
Яким би не був цей рік, ми були краще.
коронавірус, карантин
коронавірус, карантин / Фото Reuters

Компанія Google презентувала щорічний випуск добірки "Рік у пошуку", присвячений головним героям, трендам і подіям 2020-го року на основі пошукових запитів.

Дане творіння присвячується всім якостям, які цей рік допоміг нам відкрити в собі, і всім людям, які своїм прикладом зробили це можливим. Слоган ролика: Поки ми не знайшли відповіді на всі питання - ми будемо продовжувати шукати.

Нагадаємо, що раніше український підрозділ Google представив підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів серед українських користувачів пошукової системи у 2020 році.

За минущий рік українців найбільше хвилювали питання, пов'язані з пандемією коронавірусу – найпопулярнішим пошуковим запитом 2020 року в Google Україна став "Коронавірус". Другий за популярністю – запит "Коронавірус рекомендації", а на третьому місці – "Вибори в США".

Крім того, у 2020 році зросла кількість запитів на тему дистанційного навчання – серед найпопулярніших запитів року сервіс "Google Клас", освітній проєкт "На урок" та сервіс для відеоконференцій Zoom. Також українці цікавилися карантином в Україні, телевізійним шоу "Холостячка" та святами 2020 року.

Водночас українці найчастіше цікавилися покупкою медичних масок і респіраторів, дізнавалися: що таке пандемія на дефолт, як зшити маску і зробити антисептик для рук, чому горить Австралія, а долар зростає.

Раніше популярний журнал Time також назвав головні винаходи 2020 року. Список за традицією вийшов досить різноманітним – він включає як звичні гаджети на зразок шоломів віртуальної реальності та розумного будильника, так і незвичайні штуки на кшталт "смарт-вуликів" зі штучним інтелектом або екологічної горілки.

У їх числі консолі нового покоління PlayStation 5 і Xbox Series S.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти