Як користуватися сервісом для відеоконференцій Zoom та в чому його особливості

30 березня 2020, 18:40оновлено 4 грудня 2020, 13:17
Розповідаємо про головний додаток в умовах карантину.
Логотип Zoom Video Communications
Логотип Zoom Video Communications / Zoom

Епідемія коронавірусу змусила багатьох почати працювати з дому. Для різноманітних професій це досить критично, адже багато питань вимагають живого обговорення для найкращого пошуку рішень. Тут на порятунок може прийти сервіс Zoom Video Communications або просто Zoom, який нині придбав неабияку популярність. Розповідаємо про його особливості та як ним користуватися.

Як працює Zoom

Офіційний сайт Zoom
Офіційний сайт Zoom

Для початку вам потрібно зареєструватися на офіційному сайті Zoom. Робиться це без особливих зусиль, ви можете використати свою електронну пошту або обліковий запис в Google.

Далі вже цікавіше. Коли ви зареєстрували обліковий запис, то можете відразу ж створити конференцію для спілкування. Робиться це через просте меню в правому верхньому куті екрану. Програма Zoom фактично не вимагає громіздкого клієнта, все доступно з веб-версії. Втім, Зум все-таки запропонує завантажили особливий файл, який полегшить створення конференцій і підключення до них, а також здійснить запуск спеціального додатка для зв'язку.

відео дня
Меню створення відеоконференцій і підключення до них
Меню створення відеоконференцій і підключення до них

Конференції з вимкненим і включеним відео створюються окремо. Також ви можете включити демонстрацію екрану для своїх співрозмовників, щоб вони бачили те, що бачите і ви.

Меню управління конференцією в Zoom
Меню управління конференцією в Zoom

Запросити людей в конференцію ви можете за допомогою спеціального посилання. Також можна розіслати електронні листи із запрошеннями. В результаті всіх учасників від розмови з вами відокремлює всього пара кліків.

читайте такожЯк оплатити комунальні послуги онлайн – кращі сервіси і методиДоступний Zoom для Windows і Mac. Знову ж таки, програма сама запропонує завантажити Zoom на комп'ютер безкоштовно, якщо ви отримаєте посилання-запрошення. І нехай офіційний сайт у сервісу англійською, клієнт Zoom російською працює прекрасно.

В результаті Зум може стати в пригоді вам як для роботи, так і для навчання. Обов'язково спробуйте цю програму. Окремо можете оцінити можливість поставити будь-який фон позаду себе, щоб вести переговори, скажімо, з кабіни літака.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти