Ентузіаст показав вражаючу концепцію ремейка Dino Crisis

19 жовтня 2020, 17:37
Чутки про можливий ремейк ходять вже давно, проте Capcom не поспішає відроджувати серію.
Dino Crisis
Dino Crisis / Capcom

Шведський художник Олександр Форсберг (Alexander Forssberg) опублікував серію малюнків, які демонструють його бачення ідеального рімейку Dino Crisis, самобутньої перлини з бібліотеки PlayStation. Більше малюнків доступно за посиланням.

Довгий час в мережі гуляли чутки про розробку рімейка Dino Crisis, довіреного авторам Dead Rising, але до 2018 Capcom Vancouver була повністю розформована, а всі співробітники — звільнені.

Dino Crisis
Dino Crisis / Alexander Forssberg

1999. Паралельно розробці перших частин Resident Evil, Шінджі Мікамі створив нову виробничу команду всередині Capcom і вирішив переосмислити концепцію хоррора зі своїх минулих ігор, замінивши зомбі та менеджмент ресурсів на динозаврів і вдумливі головоломки.

відео дня

Перша частина Dino Crisis вміло підтримувала напружену ситуацію на тропічному острові, що пережив перенесення в часі до доісторичної епохи. А в другій частині розробники підвищили градус екшену до небачених значень, урізноманітнивши кількість ігрових ситуацій і навіть додавши лічильник комбо.

Щоаравда весь потенціал франшизи вдалося розгубити з випуском третьої частини ексклюзивно на Xbox Original — тоді розробкою займалися вже зовсім інші люди, а реалістичний сеттинг змінився на космічні пейзажі з бластерами і зорельотами.

Dino Crisis
Dino Crisis / Alexander Forssberg

Втім, відзначимо, що наразі група ентузіастів розробляє власний фанатський рімейк гри на движку Unreal Engine 4. Capcom поки мовчить, проте дана компанія відома тим, що частенько просить ентузіастів зменшити запал і згорнути розробку фанатських проектів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти