Blizzard показала новий трейлер Diablo IV та анонсувала новий клас

21 лютого 2021, 13:31оновлено 21 лютого 2021, 14:14
Новим класом Diablo IV стала Розбійниця, яка робить акцент на далекобійну зброю на зразок луків або арбалетів, а також на клинки.
Blizzard показала новий трейлер Diablo IV та анонсувала новий клас
Blizzard показала новий клас Diablo IV / BlizzConline

Під час BlizzConline також був показаний новий ролик гаряче очікуваної рольової гри Diablo IV, в якому розробники анонсували новий клас – Розбійниця (Rogue в англомовному варіанті).

Даний клас вперше з'явився в оригінальній Diablo, але його не було в другій і третій частині. У Diablo IV він буде в стартовому комплекті разом з Варваром, Чарівницею і Друїдом.

Розбійниця б'є по вразливих місцях ворогів і відрізняється мобільністю, що досягається шляхом використання спеціальних умінь і комбінацій. "Розбійниця – це спритна універсальна войовниця, що спеціалізується на прийомах як ближнього, так і далекого бою. Своєю посиленою зброєю і серіями потужних атак вона здолає будь-якого ворога, а смертельні отрути та магія темряви допоможуть їй без праці розправитися з демонами", – свідчить опис Розбійниці на офіційному сайті.

Diablo IV розробляється для консолей і персональних комп'ютерів. Гра поки не має точної дати виходу, але у 2021 році її появи точно чекати не варто.

Diablo IV - новий трейлер

Раніше інші майстри рольових ігор з Larian Studios анонсували наймасштабніше оновлення для Baldur's Gate 3 і розповіли, що збираються серйозно збільшити штат, аби швидше розвивати гру. Майбутній патч привнесе в гру близько п'ятдесяти тисяч оновлень – це стільки ж, скільки привнесли три попередніх, разом узяті.

Вихід четвертого патча відбудеться вже найближчим часом. Старі збереження будуть несумісні з новою версією гри. В цей момент Baldurs Gate 3 знаходиться в ранньому доступі – проєкт покликаний стати кращою RPG, створеної Larian Studios.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти