Творці мегапопулярної PUBG вводять новий хардкорний режим

11 березня 2021, 17:03оновлено 24 березня 2021, 14:31
Санок, сутінки, ви на самоті бредете по джунглях – і подвійна шкода від зброї.
Творці мегапопулярної PUBG вводять новий хардкорний режим
Новий режим для Playerunknown's Battlegrounds / PUBG

Розробник мегапопулярної онлайнової гри Playerunknown's Battlegrounds оголосили про початок тестування хардкорного режиму Challenger Battle Royale.

Його основна хардкорність полягає в тому, що весь матч проходить в сутінках на карті Санок, а інтерфейс сильно мінімізований – ви не можете звично звіритися з компасом і мінікартою, або ж перевірити боєприпаси чи здоров'я.

Наприклад, в новому режимі не буде інтерфейсу гравця (шкала стимуляторів, стан спорядження, шкала синьої зони, мінікарта, компас, кількість боєприпасів), числа гравців, лічильника вбивств, маркерів гравців на карті та кордонів синьої зони. Єдиною допомогою для гравців стануть червоні сигнальні ракети, запуск яких буде позначати центр безпечної зони та початок зміщення синьої зони.

Також в цьому режимі випробування шкоди від вогнепальної, холодної та метальної зброї подвоюється, дозволяючи швидше розправитися з противником. Тестування триватиме до 15 березня в рамках PUBG LABS.

Хардкорний режим в Playerunknown's Battlegrounds

Паралельно в стінах PUBG Studio ведеться робота над новою королівською битвою у всесвіті PUBG. Гравців чекає перероблений геймплей і більш сучасна графіка, а також багато нового транспорту і зброї.

Реліз гри відбудеться до кінця цього року для Android і iOS.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти