Творці Fall Guys поділилася першими подробицями четвертого сезону

24 лютого 2021, 15:54оновлено 24 лютого 2021, 16:26
З початком майбутнього сезону користувачі стануть гостями віддаленого майбутнього, а саме – 4041 року.
fall guys
Fall Guys - подробиці 4 сезону / Mediatonic

Четвертий сезон гучного хіта Fall Guys: Ultimate Knockout буде випущений під назвою "Fall Fuys 4041" – про це офіційно повідомив видавець Devolver Digital спільно зі студією-розробником Mediatonic.

Точну дату старту нового сезону ще не оголосили, але враховуючи, що кожен з них йде приблизно три місяці, оновлення має з'явитися досить скоро, ймовірно, в середині березня.

Як неважко здогадатися з назви, гравців відправлять в майбутнє – напевно в королівській битві з'являться нові тематичні рівні, скіни та багато іншого. По-короткому тизеру можна припустити, що 4-ий сезон привнесе з собою неонову атмосферу 80-х і нові футуристичні костюми.

Нагадаємо, що минулий сезон з "зимовою" тематикою стартував в середині грудня минулого року. У грі з'явилися сім нових рівнів і більше 30-ти нових костюмів, а також рейтинг корон. А минулого місяця в Fall Guys стався диявольський кросовер з адреналіновим шутером DOOM.за авторством id Software. Серед костюмів геймерами доступний образ Думгая, а також деяких монстрів з всесвіту DOOM.

Fall Guys можна купити як на консолях Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Fall Guys - тизер 4 сезону

Fall Guys - це мегапопулярна багатокористувацька онлайн-битва без правил за участю до 60 гравців і лише одним переможцем, якому вдасться пробитися до фінішу крізь нестримний хаос.

Гра пропонує кілька різних режимів з абсолютно різними умовами. Втім, основна мета завжди одна – залишитися якомога вище, ніж всі інші гравці, що принесе корону і перемогу в раунді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти