Дешево відремонтувати не вийде: Apple суттєво ускладнила ремонт iPhone 12

2 листопада 2020, 14:19
Зламалася камера? В сервісний центр.
Дешево відремонтувати не вийде: Apple суттєво ускладнила ремонт iPhone 12
Iphone 12 / iFixit

Фахівці незалежної майстерні iFixit зробили ще одне відкриття, пов'язане з ремонтом нових iPhone 12. Як вказали експерти, провести ремонт камери новенького смартфона неможливо без доступу до фірмового додатка Apple System Configuration, який має хмарну прив'язку.

У звіті пояснюється, що спочатку він здається справним, але "при фактичному використанні зазнає невдачі". Відремонтований iPhone 12 відмовляється перемикатися на надшироку камеру, реагує тільки на певні режими камери, іноді зависає або повністю перестає реагувати.

Висновок наступний — замінити або відремонтувати камеру нового айфона самостійно або в неавторизованій майстерні не вийде.

відео дня
Дешево відремонтувати не вийде: Apple суттєво ускладнила ремонт iPhone 12

Аналогічна ситуація і з дисплеєм — замінити екран можна, але без Apple System Configurator користувач буде постійно отримувати повідомлення, що дисплей може бути неоригінальним. Втім, наявність повідомлення не вплине на працездатність смартфона або дисплея.

Дослідники підкреслюють, що розробники з Apple пішли на цей крок навмисно аби виключити неякісний ремонт своїх пристроїв.

Раніше в мережі з'явилася інформація, що нові смартфони iPhone 12 виявилися здатні втратити весь заряд за лічені години при роботі в мережах 5G.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти