Амерікен Макгі працює над грою у всесвіті "Чарівника країни ОЗ"

1 березня 2021, 19:35оновлено 24 березня 2021, 17:01
Автор описує сетинг як "Той, що біжить", тільки з відьмами, жувунами та кводлінгами.
Амерікен Макгі працює над грою у всесвіті 'Чарівника країни ОЗ'
Чарівник країни Оз від Американа Макгі / Gamerant

Легендарний геймдизайнер Амерікен Макгі, відомий по Doom, Quake і серії Alice, знову вирішив звернутися до фантастичної тематики, анонсувавши розробку відразу двох проєктів за мотивами творів "Чарівника країни Оз".

Це будуть серіал і гра, яка розповість про героїв різних епох, проти волі опинившись в Чарівній країні. Над шоу Макгі буде працювати спільно зі студією Radar Pictures, яка займалася серією фільмів "Джуманджі", "Хроніками Ріддіка" та іншими відомими фільмами.

Що ж стосується безіменної відеоігри, то її, судячи з усього, розділять на епізоди – кожен з них розповість про нову епоху і героя зі своїми здібностям, який опиняється в країні Оз. Сам творець порівнює проєкт з "Той, що біжить", тільки з відьмами, жувунами та кводлінгами, і іншими казковими атрибутами.

Якщо згадати минуле, то після розставання з EA, Амерікен Макгі через Kickstarter спробував зібрати гроші на гру American Mcgee's OZombie, що також базувалося на казці про країну Оз. Але спроби збору провалилася і тоді Макгі зайнявся Alice: Otherlands, на яку через той же Kickstarter все ж вдалося зібрати необхідну суму. Однак, в процесі розробки гра перетворилася в анімаційний серіал.

Але тут освічений глядач запитає: "А що ж з Alice: Asylum?". Можемо лише припустити, що видавництво Electronic Arts відмовилося від гри, ну або робота по неї все ж буде вестися паралельно. Принаймні оновлення з розробкою дизайн-документа гри продовжують виходити на Patreon.

Трейлер Alice: Asylum

Раніше відбувся анонс нової королівської битви у всесвіті PUBG. Наступник PUBG Mobile називається PUBG: New State і відправить геймерів у 2051-й рік.

Зазначається, що проєкт розробляли з нуля з прицілом на мобільні платформи. За нову гру в серії відповідає PUBG Studio, яка розробляла і підтримувала оригінальну Playerunknown's Battlegrounds для ПК і консолей. Розробники планують перенести в мобільний формат всі особливості та механіки геймплея з основної королівської битви.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти