Apple хоче істотно змінити дизайн iPhone у 2020 році

14 квітня 2020, 01:41
Нові смартфони будуть нагадувати останні версії iPad Pro.
Модельний ряд iPhone 11
Модельний ряд iPhone 11 / The VergeО

Про нову топову серію смартфонів iPhone від Apple поки ми не знаємо нічого. Але інтернет потроху починає заповнюватися чутками. І одна з них стверджує, що компанія хоче сильно змінити дизайн своїх телефонів.

Про це повідомляє звіт західного видання Bloomberg. Якщо він правдивий, то новий iPhone 2020 року буде нагадувати iPad Pro своїми плоскими гранями. Деякі джерела стверджують, що екран все ж залишиться колишнім, але у Bloomberg впевнені, що він теж буде плоским, тобто без нинішнього скруглення з боків.

У 2020-му нас чекають одразу дві моделі iPhone Pro. Їм дістанеться покращений LIDAR-сканер, який встановили на iPad Pro 2020 року. Невідомо, чи отримають цей сканер молодші моделі Айфон, які змінять звичайну версію iPhone 11.

відео дня

читайте такожApple планує випустити до 2020 року пару шалено дорогих навушниківiPhone Pro 2020 року буде більшим, ніж нинішній Phone 11 Pro Max з його екраном на 6.5 дюймів. А сканер Face ID зменшать, що зробить "чубчик" смартфона більш вузьким. Деякі інсайдери вважають, що у нового телефону діагональ екрану складе 6.7 дюймів. Менша версія отримає дисплей на 5.4 дюймів.

Поки не повідомляється, як вплине на виробництво епідемія коронавірусу. Apple поки не думає про великі затримки та проблеми. Втім, деякі моделі iPhone в підсумку можуть вийти на кілька тижнів пізніше запланованого.

Звіт Bloomberg багато в чому збігається з інформацією інших інсайдерів, так що цілком може виявитися правдивим. Але Apple поки ніякою інформацією не поділилася.

Раніше ми розповідали, як компанія переживала, що iPhone 12 (назва неофіційна) може з'їхати на 2021 рік через епідемію коронавірусу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти