Чекаємо спеку під 40°: синоптик дав прогноз погоди на найближчі дні в Україні

22 червня 2021, 11:48
Тиждень в Україні видався спекотним. Дощі найчастіше будуть балувати своєю присутністю південні регіони.
синоптик дав прогноз погоди на найближчі дні в Україні
Синоптик дав прогноз погоди на найближчі дні в Україні / Фото pixaby

Погода в Україні 23 червня 2021 буде спекотною і сухою. Аналогічна синоптична картина збережеться і 24 червня. Короткочасні дощі в денний час можливі лише на півдні і в центрі, в четвер опадами може зачепити ще й захід країни.

Термометри вдень покажуть 31-36 градусів спеки, а вночі температура опуститься до 17-22 градусів тепла.

Погода в Україні 25 червня 2021 буде не менш спекотною. Дощі можливі лише на заході і на півдні країни. Температурні показники збережуться на рівні середи-четверга (можуть опуститися хіба що на градус).

читайте такожЯк доглядати за орхідеєю Фаленопсис, щоб вона цвіла довго26 червня короткочасні грози пройдуть вже повсюдно. Температура трохи спаде: до 16-22 градусів вночі, на крайньому півдні і в більшості західних областей – до 23-29 градусів вдень. На решті території градусники як і раніше покажуть 30-36 градусів.

Погода в Києві 23-24 червня буде то хмарною, то сонячною. Опади доберуться до столиці лише вдень 26 червня. Температура всі ці дні буде триматися на рівні 17-22 градуси вночі і 31-36 градусів спеки вдень. Невелике похолодання можливо не раніше суботи.

Раніше синоптик Наталка Діденко повідомила, що ослаблення спеки в Києві очікується 27 червня: температура опуститься до 25-27 градусів.

Погода в Україні: новини

Раніше синоптик розповіла, коли в Україну прийде похолодання. Спека в Україні буде весь тиждень, а пізніше варто чекати значного похолодання.

У свою чергу народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище +30 градусів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти