Завалить снігом: синоптик дав докладний прогноз погоди на весну в Україні

4 січня 2021, 21:38оновлено 5 січня 2021, 01:01
Горбань розповів, якою буде погода в Україні навесні.
Завалить снігом: синоптик дав докладний прогноз погоди на весну в Україні
Прогноз погоди на весну 2021 в Україні / pixabay

Погода в Україні у 2021 році буде більш вологою і контрастною по температурі. Такий прогноз на весну 2021 озвучив народний синоптик України Леонід Горбань.

За даними фахівця, зима в Україні в 2021 році почнеться з контрастів. У січні очікуються і аномальне тепло, і сильні морози. Перша половина місяця тепла, зі снігом, дощами, друга – морозна з частими снігопадами.

Погода в лютому також буде морозною, а снігопади перейдуть на останній місяць зими. У другій його декаді очікується часта зміна відлиг і холодів, але без опадів. Третя декада тепла, але з опадами у вигляді снігу і дощу, пише Сьогодні.

Весна в Україні почнеться снігом, дощами і морозами, у другій декаді березня очікується потепління, але потім знову похолодає, підуть дощі з мокрим снігом, і лише ближче до квітня "запахне весною" по-справжньому.

читайте такожМорози до -15: синоптики повідомили про серйозне похолодання

Справжнє тепло прийде лише в 20-х числах квітня, але, як і в кінці березня, воно буде недовгим. Знову підуть дощі і похолодає. Перша половина травня тепла і з дощами, у другій половині два тижні спеки і сухо, до кінця місяця буде прохолодніше і знову заллє дощами.

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти