В Україну повернеться мороз: синоптик назвала дату нового похолодання

18 грудня 2023, 14:42
Мінусові температури прийдуть в Україну на кілька днів, але після цього знову потеплішає.

Погода, природа, зима, мороз, деревья
Погода в Україні знову буде морозною – мороз прийде на кілька днів/ unsplash.com

Погода в Україні уже скоро знову буде морозною. Мінусові температури повернуться на кілька днів – з 22 по 24 грудня. А вже 25 грудня очікується потепління.

Таким прогнозом погоди поділилася синоптик Наталія Діденко. Вона зазначає, що цей тиждень буде переважно теплим, невелике похолодання буде лише наприкінці тижня.

відео дня

Упродовж тижня максимальна температура повітря коливатиметься в межах від +2 до +9 градусів.

"Поки в Україні – тепло й вогко, невелике похолодання (до нуля і маленьких "мінусів") очікується 22-24 грудня, якраз на Святвечір, а на Різдво вже буде знову тепліше", – зазначила Діденко.

Погода в Україні 19 грудня

У вівторок у нашій державі буде переважно тепла погода, прохолодніше буде лише на сході та на Закарпатті.

"19-го грудня, на старого Миколи, очікується також тепла погода з температурою повітря +2+8 градусів, прохолодніше буде на сході та – що незвично – на Закарпатті, десь в межах від 1 морозу до 3 градусів тепла", – розповіла синоптик.

Вона зазначила, що дощі пройдуть місцями на заході та півночі, а також у Черкаській та Вінницькій областях. На решті території – без істотних опадів.

"Вітер буде західного, південно-західного напрямку, веселий, рвучкий, на заході та півночі можливі сильніші пориви до 15-18 метрів за секунду", – попередила синоптик.

Погода в Украине 19 декабря
Погода в Україні 19 грудня/ meteoprog.com

Погода в Києві 19 грудня

У Києві у вівторок, 19-го грудня, місцями будуть невеликі опади, поривчастий південно-західний вітер. Упродовж дня буде тепло, температура повітря триматиметься на рівні від +4 до +6 градусів.

Погода в Киеве на две недели
Погода у Києві на два тижні/ meteoprog.com

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Погода в Україні

Раніше синоптик Ігор Кібальчич розповів, якою буде погода на тиждень з 18 по 24 грудня, і де вируватиме сильний вітер з дощем та снігом. Синоптик попереджає про те, що в Україні очікується відлига на цьому тижні.

Також раніше синоптики попередили про небезпеку – на територію України налетить штормовий вітер. В Україні може зійти снігова лавина. Синоптики оголосили 2 рівень небезпечності.

Нагадаємо, раніше також повідомлялося, що Україну накрила майже 8-бальна магнітна буря. Ця магнітна буря затягується, а після неї країну відразу накриє ще один шторм.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти