В Україну йде істотне похолодання і нова небезпека

20 серпня 2021, 21:15оновлено 20 серпня 2021, 22:23
Похолодання в Україні прийде на День Незалежності. Очікуються грози, дощ і зниження температури.
Погода
Погода в Україні буде прохолодною / pixabay

Погода в Україні найближчими днями буде сприятлива, проте прийде похолодання, опади можливі тільки в декількох областях. Однак температура повітря піде вниз і вечорами і ночами буде зовсім прохолодною.

За прогнозом синоптиків, очікуються грози, зливи, шквальний вітер і зниження температури повітря.

Синоптики Укргідрометцентру повідомляють, що на сході грози з дощами охоплять всі області. Опади очікуються і в денний час, і в нічний. Нічна температура становитиме +14 +17 градусів, вдень очікується від +25 до + 27 градусів.

У південній частині країни грози і дощі очікуються тільки в Криму, в інших областях без істотних опадів. Вночі в регіоні від +15 до +17 градусів, вдень повітря прогріється до +26 +28 градусів. У Криму гроза і короткочасні дощі. Вночі +17 +19 градусів, вдень +27 + 29 градусів.

На півночі опади не прогнозуються, очікується суха і ясна погода. Вночі від +13 до +15 градусів, вдень прогріється до +25 + 27 градусів.

У західній частині країни грози і дощі прогнозують у всіх областях. Опади переважно очікуються в денний час. Вночі буде прохолодно, від +12 до + 14 градусів. Вдень прогріється до + 23 + 25 градусів.

У центральних областях буде сухо, опади не прогнозуються. Вночі +14 +16 градусів, вдень +25 + 27 градусів.

читайте такожКліматолог розповіла, як серйозні зміни клімату загрожують Україні

У Києві 21 серпня без опадів, невелика хмарність. Вночі в столиці +14 +16 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +25 до + 27 градусів.

Похолодання в Україні прийде на День Незалежності. Очікуються грози, дощ і зниження температури.

В Україну йде істотне похолодання і нова небезпека

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

Раніше народний синоптик Леонід Горбань озвучив прогноз погоди в Україні на осінь 2021. За його словами, вже в другій половині вересня почнуться дощі і похолодає. Крім того, сніг в 2021 році випаде рано.

Також Горбань розповів, якою буде погода в Україні до кінця літа. За його словами, нам доведеться пережити пекельну спеку і сильну бурю. А закінчиться літо проливним дощем.

Прийдешньої зими українців очікує багато снігу і морози на початку і кінці сезону, а лютий так і взагалі обіцяє бути "лютим", можливі навіть бурани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти