Україну накриють грози: оголошено штормове попередження

8 червня 2021, 09:21
8 червня по всій території країни буде тепло, але дощитиме. Максимально стовпчики термометрів піднімуться до +26 градусів.
погода, дощ
Погода в Україні сьогодні буде дощовою / Фото pixaby

Погода в Україні у вівторок, 8 червня, буде теплою, але по всій країні очікуються дощі з грозами. Через зливи синоптик оголосив штормове попередження - І рівень небезпеки (жовтий).

Середня температура повітря сьогодні складе близько +21...+ 23 градусів, повідомили в Укргідрометцентрі. Найтепліше буде в південних і західних областях. Там вдень стовпчики термометрів покажуть максимально +25...+26 градусів.

У Житомирській, більшості районів Рівненської, Волинській, Вінницькій, Сумській областях спостерігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

відео дня

Погода в Києві 8 червня вдень буде з грозою. Температура повітря складе +21...+23 градуси. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

Україну накриють грози: оголошено штормове попередження
Погода в Україні 8 червня - прогноз / meteo.gov.ua
Україну накриють грози: оголошено штормове попередження
В Україні оголошено штормове попередження / meteo.gov.ua

Як повідомляв Главред, синоптик попередив, що Україну атакує небезпечний циклон та очікується різка зміни погоди.

Прогноз погоди на літо 2021 в Україні

2021 рік входить до п'ятірки рекордних років на земній кулі з точки зору зростання температурного режиму, повідомив директор Гідрометцентру України Микола Кульбіда. Рекордна спека може бути як на Півдні, так і на Сході і навіть на Заході України, попередив він.

На початку червня температурний фон на 4-6 градуси нижче норми і більше відповідає кінцю квітня, повідомив синоптик Віталій Постригань. Він розповів про чергування хвиль тепла і холоду на тлі періодичних дощів.

Синоптик здивував українців прогнозом на літо 2021. Влітку час від часу спостерігатиметься зниження температури, попередив Володимир Деркач.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти