Україну накриє найсильніший сніговий шторм: синоптики попередили про атаку "крижаної бурі"

23 листопада 2022, 16:10оновлено 23 листопада 2022, 17:30
Україну з другої половини дня, 23 листопада і до вечора накриє мокрим снігом і дощем.
погода, погода в Україні
Погода в Україні / pixabay, ua.depositphotos.com

Погода в Україні найближчими днями буде з періодичними опадами. Як повідомила синоптик Наталія Діденко, сильного похолодання не буде.

"Надалі в Україні переважатиме волога, з періодичними опадами, погода. Однак сильного холоду не видно", - зазначає синоптик.

Україну з другої половини дня, 23 листопада і до вечора накриє мокрим снігом і дощем західні області, зачепить Вінницю і Одесу. У четвер опадів в Україні стане ще більше.

"Завтра опади періодично випадатимуть всюди в Україні, тільки східні області утримаються від надлишкової вологи - там без істотних опадів", - говорить синоптик.

За її прогнозом, температура повітря 24 листопада найвищою очікується в південній частині, +9...+ 14 градусів, у Криму - до +17. У центрі та на сході +2...+ 9 градусів. На півночі і заході -3...+ 3 градуси.

Карта погоди

Синоптик Ігор Кибальчич прогнозує, що вже через день в Україні очікуються дощі, мокрий сніг і посилення вітру. Опади також будуть і на вихідних.

"У п'ятницю, 25 листопада, в результаті активізації циклонічної діяльності, пройдуть опади у вигляді дощу і мокрого снігу в центральних, південних і західних областях. Вітер східний, в західній частині північно-західний, 7-12 м/сек", - зазначив синоптик.

читайте такожПрикмети на 24 листопада: які 3 речі не можна робити, щоб біди в будинок не залучити

У Карпатах намело півметра снігу

Відзначимо, в Карпатах вже намело понад півметра снігу, а на високогір'ї зафіксували 4 градуси морозу. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост в Facebook.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти